До @Someonespecial ,не знам зашо ама ете така ми дојде да ја поздравам. Едит:Сега гледам дека си ме испуштила во поздравот на другата страна. :/
Најспецијален до @Mr. Right, за сета помош, совети, поддршка...еден исклучително шармантен, забавен и паметен момак (апел до сите 20-годишни (+/-) форумски лепотици, ваква шанса не се пропушта ) Ја частам смуди, а ти спреми едно ручече за рекламава.
Фала ти многу за поздравот, а за рекламава не ручек, гозба ќе ти направам. Поздрав и до тебе Либера. Едит: Со ова you made my day.
За првпат во темава сум и сакам да си ги поздравам @Sanjichka007 , @blueberry93, @crimson @theowndemon , баш сте ми царки.
До @AnaKarenina Памтам еднаш пиша како некој ти отстапил место (во банка чинам беше), со зборовите "дамата е пред мене" и колкав комплимент ти било... И да знаеш и за мене си вистинска дама, а и обожавам да те читам. Повели, ми се чини посен е
Леле @Libera кај ти текна на тоа, сама со себе си се изнасмеав за случката На шалтер во суд се случи тоа, многу awkward ситуација беше дур да сфатам дека дечкото зборува за мене Фала ти многу и на поздравот и на убавите зборови Да знаеш дека те следам на форумов и мило ми е што полека ја црташ насмевката на лицето Ти посакувам да ти се случи таква љубов, од која нема да престанеш да пишуваш убави постови во Што би му кажале... И искрено се надевам дека ќе најдеш некој кој те заслужува и кој ќе го сака секое парче од твојата душа Од мене медењаци, за да бидеш медена И полна со љубов
Сакам да упатам еден специјален поздрав до екипата од GoT темата: @Yipman2 @Elissa @Marossa @zhap4e @Bender Rodriguez (добредојде) @rhcpfan @mamma-mia @s1a1n1d1r1a1 @Victorian @Legadema @Marick14 @ЈеленаЏиш и се извинувам ако некого испуштив.
Hahahahah lelee my lady me iznasmea so slikata..pa vo realna serija taka bi bilo vo gips.Ami rekata so mraz sto ja pominaa i nemaa gajle hahaaa
Значеше да ти текне за снашка да ме бараш, ама видов не сакаш да ми пишеш лп, да се засрамив го тргнав Не значи ништо, така ми се допадна од мојата омилена глумица па си го ставив. Пак ќе го ставам некој ден, поздрав и до тебе @Someonespecial 3 пати ме поздрави а јас мрзла па еве најголем до тебе @Ketchup @Madam-A поздрав назад дечки !!
Јас во темава не сум била сто години,така да фала на сите што ме поздравувате,а што не сум ве лајкнала Од мене имате еден огромен поздрав сите девојки и момци собрани на ова мало катче. А посебно сакам да издвојам некои драги личности со кои се дружиме почесто низ темите и четот,иако одамна не сум отишла таму Here it goes: @Someonespecial @Summerlover @Madam-A @Anabelle.Amorette @Lella @IronLady @LittleChili @Tiki-lolipop @Lady Phoenix @Bender Rodriguez @Captain-Omni @zhap4e @AnaKarenina @Giovanna @Mishela @calliope @Viktorijaaa5 @Libera ..