Сакам да упатам еден специјален поздрав до @Abrakadabra. Се изгуби, женска. Појави се. Те викам на сонце и кафе.
Овој специјален ептен СП ќе си се најдат кои душички се..така да нема потреба од именување Само следете ги чекорите. Чекор 1:во позадина нека ви свири оваа песна Чекор 2:слушајќи ја песнава читајте го поздравов Чекор 3:ако имате некој до вас или во близина,опасно по живот е ако се смеете на глас(тие шо ќе ме разберат ќе сфатат) И... Мењавме ние во колата тој мењачот не вртеше ја мишката еве си потеше дигам нагоре,не оди,надолу пак не оди не се дига... ни се расипа колата мењачот отиде...и баравме совет не најдовме солушн... ни 3,4,ни 5ка не помагаше а не знаевме шо се деси се додека не се засмеавме се појави: најдовме решение! Ајде манавме тоа фотката за да иаме ум за друг пат...скриншот после...да де... доцни часови беа кога се вративме дома...но таму не снајде поголема беља... од чешмата течеше чудна течност,наликуваше како јаготки да никнуваа од неа,вентилот го држевме ама пукна...а со тоа и плочките..отиде се...море си рековме малер сега навечер мајстор кај ќе бараме... а колата бензин снема,но пак ни се појави и ни кажа да го украдиме камионот на комшијата... Ојдовме по мајстори моравме да ги разбудиме луѓето макар смеејќи се од мака...ама не му кажавме на комшијата оти тешко нас ќе беше... Се надеваме денес ќе биди подобар ден,или ноќ...како и да е... СП луѓенца,малку поинакво СП,ама сепак е СП
Специјален за мајката на Енџела. Мајката на Матео,Конта и малата принцеза што расфла јајциња. До мајката на другиот Матео. Мајката на Елизабет. И до мајката на Северина џуниор. Ма поздрав до сите мајки,садашни и будучи. Сигурно сите давате две чРВеНи за споени 8 саати сон.
Еден специјален до: @MacenceEna @Miss.Bass @vitamina Би сакала вечерва да можев по некој коктел да испијам со вас. Може и Маченце да ни ги припреми, таа веќе е со искуство Поздрав жени Слаба сум во комуникација на други социјални мрежи знам
@Sky-butterfly еден најспецијален и за тебе. Баш би сакала една вечер.. еден ден да поуживаме раат бар 2 саати. Обврски ли се обврски... пусто време се нема. Ќе се слушнеме, те оставам за збор, и тоа скоро. Голем поздрав бек што бар си помислила и си се сетила. Гушки.
@Сега Те Спржив кога се зачлени ти се обратив во женски род, а сега гледам не ќе да си девојченце Ќе ми простиш ваљда, поздрав од мене Исто сп до @Lady Phoenix те најдов и те измањачив
Нај СП до @Adi888 , затоа што ме трпи и сама кога не се трпам Ми годеше муабетот, ми олесна малку на душа. Огромно благодарам Гуш гуш
Еден петочен поздрав до најфините и најинтересни момци на форумов @PogbaPol @JonyBravo @N0NamE @Ketchup @Bender Rodriguez @Priroden @Nightwalker @MysteryMan23...