Кај сте феминки, уште ли спиете ? Од 8 дремам на фемина и имам чувство дека сум сама и си пишувам по теми, пишувам.. Но, да ги поздравам @SummerGirl и @Feminka22 кои исто си бараат занимација како мене, по форумот Будете се сите, видете што сум ви спремила
I jas od koga stanav.Prvin pisav na chat,vidov nema nikoj i pocnav da igram forumski igri.Milo mi e sto ne sum sama.Pozdrav do vas dvete.
Најспецијален поздрав за вешти раце на фини дами кои готват со многу љубов и посветеност Жени ми влијаете на апетитов,полека со сликиве, сега пред одмори имајте милост! @Bridget @anel @galapce @girl-miri @referentka @Ketchup @Mekuska @ЈеленаЏиш @bubale @Babushka @LivingGlam @zhap4e @Peppermint @sia.bella @Winter Lady @Eli23 @Lady Phoenix @Abrakadabra @Bozica1980 @vitamina
@Mama25 благодарам на поздравот. Дефинитивно треба почесто да те има на форумов, преубава енергија внесуваш.
поздрав back @Lilianna Фала за прекрасната енергија што ја шириш,имаш прегратка и од мене. Today's mantra
Поздрав назад до @Someonespecial, сериозно ќе се навикнам на твоите топли поздрави и убави зборови, па ако сакаш фали ме почесто И до @zhap4e, ја сретнувам често низ темите, изгледа двете вишок слободно време имаме и така ме смее, што ми иде за дома да си ја земам, па да си бидам позитивна нон стоп. Од мене имаш кревет, прекрасен поглед и кафе ќе ти варам, и ручек ќе ти спремам, ти само забавувај ме. Бива?
@Lilianna И гаравец и најди. @Mama25 Фала мила на поздравот, мене фемина не ми дава нешто да постирам слики мои незнам зошто така, и затоа ме нема баш периодов.Ем милост имам.Инаку фала ти за пофалбата.Поздрав и до тебе голем.Цвеќињата се преубави мислам дека твоја е сликава, не е од нет.
Не знам што најмногу сакаш да пиеш,ама, би те претплатила..годишна претплата секој ден да си добиваш,чашка/шолја-две-три-десет