За мене бива,момакот. Никој не е совршен, па ни он. (ич нејќам да делам,брат ако има,ако) Винтерке, се дур е виртуелно, неограничено длабоки ми се џебовиве Од најскапото и да си земеш
И јас нејкам делби. Љубоморна кучка сум. И какви друшки сте, само за вас две Бивет Жапче, ама ако не е виртуелно тешко тебе.
Одамна не сум поздравила никој во темата Најпрво ќе го поздравам друштвото од +/- 40 Прекрасни жени и по некој маж ,пример за многу работи во животот многу сум благодарна што ми дозволивте да се дружам и јас со вас во темата иако основните правила не ги исполнувам Ќе си го поздравам и друштвото кое ми е посебно за посебен поздрав @Sanjichka007 @IronLady @anichka94 @Ketchup @Mr. Right @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Barbie20 @Mrs.Cuper @Marossa @poenta @Giovanna @Madam-A
СП дo: @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @IronLady @Anabelle.Amorette @Someonespecial @anichka94 @Аliсe @Kukla994 @Reachel @N0NamE @Tan4ence @Lella @Adina @Elissa @crimson @AnaKarenina @macka91 @1209 @SV1911 @Umbrella22 @Dream-Girl @kim.k @Jordanovska-K @Lady Phoenix @Abrakadabra @referentka @Mama25 @zhap4e @Winter Lady @Bridget @galapce @anel @Mr. Right @Bender Rodriguez @BoneMachine @Sky-butterfly @QweenSM @srcence1607 @Adi888 @simonna.a @LivingGlam @Madam-A @Rama @QueenAnn Имaјте убaв викенд дечки!
Возвратен поздрав до @Viktorijaaa5 За твојата неизмерна позитивност и ведар дух кои не можат да поминат незабележани низ оптимистичките содржини што секогаш се опуштени минути за читање
Чекав да ти текне да си ја поправиш грешката.Срам да ти е незнаеш како точно сум потпишана поздрав и до тебе фемко
Поздрав до сите форуџики, до лугето одговорни да се функционира беспрекорно на форумов, до дамата која е строга но праведна и до сите посетители кои воајерски шетаат низ темите....
До @JonyBravo. За издвоеното време, советите и за огромниот комплимент Да те подмитам малку, па може ќе стигнеме до 26ка
@Elissa Liska tuka sum si jas,neshto kako voajer sum na forumov vo posledno ( ne si svesna kolku i jas sakam da pishuvam kako porano...ama ke bide i toa,se nadevam ) Inace fala sto ti teknalo na mene Pozz do @Ketchup @Anabelle.Amorette @Lella @Someonespecial @Adina @kjukli @CrazyOne @Viktorijaaa5 @Yowannty @purple..m @Kukla994 @Winter Lady Znam deka ne ve tagnav site,si imam jas kup omileni licnosti ovde,si znaete koi ste...site ve gushkam