Колку се израдував кога видов нотификација од тебе! Скроз се изгуби ти, сто години не си пишала ништо на форумов, ќе нѐ заборавиш. Најголем поздрав и до тебе @Rama !
Jас ко демек прва да ja поздравам @Rama таа ме претркала баш те помислив деновиве. Кога сум тука поздрав4е и до @DVAANGELA ептен си ми убава на сликата @jovanovska94
Прво најспецијален поздрав назад до @Rama, многу ми фалеше мила @Anabelle.Amorette @Ketchup @Lella @Аliсe @Tan4ence @N0NamE @Kukla994 @Winter Lady @zhap4e @Lilianna @JonyBravo @IronLady @Deemy @Doozy @kjukli @purple..m @Madam-A @Summerlover @sofijanoka @Viktorijaaa5 @Elissa
Поздрав до женцкиве што 100 години не сум ги поздравила ама ги читам. @Anabelle.Amorette @Lella @Rama (почесто да ни пишува) @JollyGirl @Giovanna @Someonespecial @Waka-waka @Winter Lady @Feminka22 @kjukli @Lilianna @YoungandBeautiful @purple..m @Marossa @calliope @Elissa @Adina )тука се и @Скопјетесакам @Ketchup ) @Аliсe @Kukla994 @theowndemon @jovanovska94 @Jordanovska-K @Deemy @Petra777 @anichka94 @Summerlover @CrazyOne @senza.parole @Rose96 @mirandaa @Mr. Right @Sanjichka007 @Mishela @marama @QweenSM @AnaKarenina @s1a1n1d1r1a1 @iloveyou29 @SuperGirl24 Најспецијален до друштвото .. @referentka @mareane @Val-Dim @galapce @MilaP @WORRIED.BT @promeneta @MacenceEna @PUPICA @bittersweet @Peco @Petar80 @ninja35 @Mrs.Bass @Sky-butterfly @sanjaeva @JuLleE @mariatim @Ordinary @Annath @Bozica1980 @anel @tanja manja @♡BuBaLe♡ @Tajnaotrovna @ph.orhideja @DVAANGELA @duffi @Viktorijaaa5 @artemidis @Artemission @mami blue @mal.ecka
Денес еден специјален поздрав и голема гушка од мене до една од најдрагите за мене членки @joy1 Ти ја давам целата сила и трпение. Посакувам да Ти кажам некој збор кој би те утешил, ама извини, не најдов. Знам дека душата ти гори од болка, ама мора да се ,,исправиш,, ради двете гулапчиња.нека не ти ја читаат тагата и нека не ти ги гледаат солзите.
Машала поздрави, машала, не се добројуваат. Ви благодарам на сите што сте ме поздравиле, гоооолем поздрав и до вас и сите останати, одамна не сум ве поздравила.
До @Pcelka94 Убаво рекол цар Соломон - прво ќе научите што е понизност а потоа ќе уживате во славата!!