@eliesaab мила, некако ретко се читаме по темите во последно време и одамна не сум те поздравила, ама не сум те заборавила да знаеш Честитки за факултетот, многу се израдував за тебе, не се сомневам дека уште многу успеси ќе редиш Многу гушки до тебе убавино Поздрав и до најфиното другарче @PogbaPol, те гушкам ептен и тебе да те потсетам да не ни се губиш
Vi lav ju tu braced, te pozdravame so Emin od zelezara Sobava epten rozeva hoho. Najde recept za mekici so sigurno se pogoduvaat? ili uspat na straza da kupis
Еден неделен поздрав до две нови омилени феминки @Emy867 и @tanja manja Онака... сакам да ве читам. Ме расположувате секогаш. Убав ден женски
Возвраќам на поздравот @Sky-butterfly ! Задоволството е мое да сум дел од овие уникатни женски приказни и сите најпосебни на свој начин. Гушкам
@kjukli @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Ketchup @butterfly* @Nightwalker @Marjan007 @Lella @IronLady @hermosa @Winter Lady @Summerlover @marama @Sky-butterfly @Adina @simonna.a @Mr. Right @Arthur @anel @galapce @vitamina @Elissa @zalosna @PogbaPol @MysteryMan23 @Bender Rodriguez @Lady Phoenix @QweenSM @Abrakadabra @Rama @Adi888 @srcence1607 @referentka @danichap @Аliсe @Crna Dama @Sesil @Be-yO-nCe @LittleChili @Reachel @natemila ....♥♥♥♥♥♥♥♥ Pozdrav decki. Imajte lesna,nova rabotna nedela♡ Se nadevam ne zaborajv nikoj
@Bridget Како си ме насмеала со постот за тоа со што спиеш, генијална си. Форумов без тебе би бил досаден.
@Summerlover најспецијален. Те поканувам на по едно тазе сликано вака виртуелно. Другчие не може да биде..
И на опера ми се иде, и какао ми се срка, и пивоИ ѕвездички убави,конјункции, тригони секстајлови ( како и да се викаат) небо отворено,ииии убави работи да чујам .. . И песнулево In @zhap4e we trust