@Cka Кога те читам како јас да се гледам во иднина ... реакции,коментари,емоции се истоо. Здравје ќе биде и кај нас а тогаш се надевам дека ти ќе се присеќаш на твоите почетоци читајќи ме мене И по незнам кој пат еве си плачам од твој пост
@vitamina... за мудроста, префинетоста, убавините споделени преку фотографиите И да, јас +/-40 темата ја читам многу ретко, а кога ќе се случи да влезам таму - 95% е за некој твој пост... е така да си знаеш Омилена си ми, мила... lots of hugs
Поздрав до @kjukli и @Petra777 со нешто латино. Спремајте се за Latino Party И коктелчиња за загревање
@Someonespecial поздрав бек мила, гушки и до тебе. Прекрасно створење си , го знам тоа откако влегов на форумот. @referentka поздрав до тебе, за искреноста и реалната страна на нештата секогаш од твоја гледна точка.
@Lilianna @Ane-Goki1 Фала ви на поздравчињата милички, гушки до вас. Ова да се заблажиме малку за убав викенд.
@vitamina spec pozz do tebe i Vitaminot. Po edna replika ke go vidis covek kakov e. Spletkari i zrtvi eden kup. Pa i se cudat zosto nestoto evtakvo kakvo sto e.
Dufi te pozfravuvam. pocituvam luge so svoj stav. inace mojot i na vitamina se razlicni... toa da ti kazam.
А бе, веќе поздравче ќарив? Голем поздрав до тебе, @LivingGlam . Сладок поздрав за сладок ден. Исто така, поздрав и до @tanja manja , @Winter Lady и @Lilianna . Уживајте во сонцево.
Сега го гледам поздравот, баш ме израдува Ретко ме има тука, си запоставив мили луѓе. Од сега, почесто би требало да се вклучувам, па се читаме
Srcka Jas se iznasmeav od nekoi clenki so seriozno pomislija deka zavisam od taa pobeda. Ay kako mi se nafrliaaa Omgf Ok, uste tolku sega ne gi sakam serioznite luge bez tronka smisao za humor Pozdrav do niv xD
Бидејќи се препознав во тоа некои членки, да ти кажам дека ако тоа спамирање требаше да биде смешно, не беше. Не е до нашата смисла за хумор, туку до твојата.