Сп до екипата од чет @Someonespecial @Ketchup @Аliсe @Lella @Winter Lady @Црвче @Marick14 Сп исто така до @Anabelle.Amorette @Bender Rodriguez @IronLady
До старата пријателка @Summerlover Оти е неверојатно сестрана во својот истенчен вкус и професионални коментари за сѐ поврзано со естетика, со толку префинета смисла за хумор, а и емпатична, прекрасна и секогаш полна со позитивни совети кон секој што тоа му е потребно Си знаеш дека те обожавам женска
Фала многу за поздравот @papillonP, специјален поздрав и до тебе од мене и црвчето (и гледај го Usual suspects, 10ка е ) . Поздрав и до @Umbrella22 и нека и' е вечно името . Ти благодарам што се сети на мене . И голем поздрав и до @vitamina која често ме поздравува, па мерак ми е еднаш и јас да ја поздравам прва .
@Someonespecial @Doozy @Summerlover @theowndemon @IronLady @Lady Phoenix @Kukla994 @Umbrella22 @Ane-Goki1 @Ketchup @Priroden @vitamina @referentka @duffi @Bozica1980 @Winter Lady @Lella @Petra777 @Viktorijaaa5 Убав викенд дечки!
Сп до @CameliaMiller знам дека чат пат навратуваш, но сепак фали твоето отсуство овде. Поздрав.. се надевам дека живееш исполнето
С.П. дo@sanjaeva:Честитa пoлумaтурa нa преубaвaтa пoлумaтурaнткa @bubale:Честитa крштевкa нa мaлoтo @referentka :Пријaтен oдмoр
СП до @sanjaeva и најзината полуматурантка. Прекрасна е била! Многу успеси во иднина! И до моето друштво од +/- 40 , а и до членовите кои редовно ме поздравуваат. а јас ретко ја отварам темата! Едно освежување за сите!
Кекич да си ми жив и здрав од срце ти благодарам што си се сетил на мене,и на мојот ден Немав појма додека не отидов на шнајдер и не го нарачав фустанот,и на крај испаднам се како што треба дури и повеќе од што замислував. Ти посакувам да си многу среќен,и успешен во иднина
@Someonespecial Знаев дека си ти, 99,99%. Ама тие 0,01% не ми даваа да се избрукам, па да пишам Спешалке, ти си... па да мисли девојчево, што и е на оваа налудничава. Фала, мила. ОГРОМЕН поздрав до тебе. Многу ми е мило.
Поздрав до сите и хев а најс деј @SummerGirl @Bitter-Sweet @Feminka22 @♡BuBaLe♡ @Madam-A @zhap4e @Kukla994 @marama @Lady Phoenix @Bozica1980 @danichap @poenta @Роберт 7 @Someonespecial @Ketchup @Lella @Winter Lady @Marick14 @Anabelle.Amorette @Bender Rodriguez @IronLady @referentka @galapce @Summerlover @vitamina @Petra777 @Viktorijaaa5 @kjukli @theowndemon @senza.parole
@buba4e89 СП и до тебе, и дојди шкртни ни некоја реченица во Феминско младинско ќоше. @Elissa Фала ти мила, поздравчиња до тебе.
Специјален поздрав до еден колега-фраер на работа кај мене што доаѓа во мојата канцеларија и со регулаторот за климатизација тука, се обидува да ја намали температурата во неговата канцеларија Што ќе беше логика...