Специјален поздрав до.. @Bender Rodriguez @Ketchup @Скопјетесакам До девојките.. @Elissa @Adina @Kukla994 @Rama @kjukli @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Lella @senza.parole @Rose96 @crimson @mirandaa @Waka-waka @SV1911 @buba4e89 @Doozy @Mishela @LivingGlam @marama @AnaKarenina @papillonP @IronLady @Winter Lady @Summerlover @SuperGirl24 @zhap4e @Petra777 @theowndemon @koritsaki @natemila @Feminka22 @JollyGirl @calliope @Marossa @Sanjichka007 @kanella . Поздрав и до.. @poenta @Mariangel @Peppermint @Babushka @anel @referentka @kukla21 @Ariel @Annath @duffi @Viktorijaaa5 @danichap @mareane @Sky-butterfly @mimidjon @only44you @S.Snezana @emkaemka @evangelina.ina @Ana Marija 1 @menelele @VladeMila @PUPICA @MilaP @ph.orhideja @Mrs.Bass @ninja35 @Petar80 @lunicka @WORRIED.BT @bittersweet @MacenceEna @Umbrella22 @ALISA0000 @Tajnaotrovna @JuLleE .. Ви посакувам безброј среќни моменти. cheers.
Специјален поздрав до @vitamina ти си првата што ме поздравува овде да не го заборавам и мојот близнак @promeneta Наздравје девојки
Огромен поздрав до: @Elissa @vitamina @Summerlover @Anabelle.Amorette @Ketchup @IronLady @kjukli @Winter Lady @Kukla994 @Nightwalker @calliope @Doozy @Marossa @Lady Phoenix @Waka-waka @AnaKarenina @Lilianna @purple..m @Mr. Right @Ane-Goki1 @Petra777 @sofijanoka @Madam-A @Lux @crimson @mirandaa @Tan4ence @Аliсe...
Фала многу за поздравот и освежителниот пијалок @papillonP . Ти го враќам поздравот со: Ти знаеш зошто .
И јас ја мислам @promeneta што е работата,зш не не дружи Ама,ете,го најдов глувчето кај се крие Поздрав голем,специјален во случајов. Иако еднаш ме искара дека не и ги дочитувам постовите П.С.Не за тебе,за Енџела е
@PUPICA, фала многу на поздравот, стварно ме изненади, позитивно нормално . А за тоа што те искарав, знаеш колку се смеев кога и ТОЈ пост ми го игнорираше (што си тиии ). Инаку читам ретко, повеќе сме надвор со Енџела, затоа ме нема . Сега пие млеко, па одговорам на поздравите . од Енџела и до тебе, а од мене .
@Lady Phoenix еден нај специјален до тебе упатувам. За душата, за срцето, за разумот и за поентата на духот со тебе. Убаво попладне
Специјален за @♡BuBaLe♡ баба ванѓа што ми ја предвиди блиската иднина Еве и за неа едно убаво место за мирно лето, еве моето нека е бурно а на бубалчето нека е релаксирано
Имајте убав (soon to be) викенд! @Snow-Star @Doozy @AngelOfArh @Jordanovska-K @Summerlover @theowndemon @Someonespecial @Sanjichka007 @Ketchup @crimson @bittersweet @vitamina @Lady Phoenix @Sky-butterfly @joy1 @Lella @danichap @AnaKarenina @RainBow @Lilianna @kjukli @Kukla994 @Bender Rodriguez @Abrakadabra @LaraSolare @Mama25 @koritsaki @buba4e89 @s1a1n1d1r1a1 @mirandaa @Rose96 @Mishela @Mahidevranfan