@SV1911 фала на поздрав, мила! Еден специјален и до тебе и ти посакувам помалку нервози. И еден многу специјален, традиционален, фото-натпреварски до Бубале. http://forum.femina.mk/members/♡bubale♡.101225/
Поздрав до @SV1911 . Многу ми е мило што повторно си активна на форумов. Недостасуваа твоите постови. Исто така и до @ColoursOfTheRainbow , која е прекрасна личност. Мило ми е што ве запознав и имам прилика да комуницирам со вас. @Natali.3 , @Anabelle.Amorette , @eliesaab , @mileystar , @AnaKarenina , @Doozy , @julie77 , @Pirana , @bittersweet , @lunicka , @vitamina , @Peppermint, @RainBow , @Cka , @1209 Поздрав и до вас.
Прочитав краставица. Затрепкав неколку секунди, додека да сфатам дека на бугарски пишуваш. Успат, поздрав до тебе. И поздрав за возврат до @SV1911 Фалеше.
Это по русски, дорогая Не знам зошто сите мислат дека зборувам на бугарски, кога зборувам на руски P.S. Желаю тебе приятной ночи
Еден најспецијален поздрав до @Rama Рамичке, верувала или не, само што те помислив пред да ми лајкнеш мислење. Јавен апел до тебе, пиши ни во младинското ќоше кога ќе најдеш време, ни фали твоето друштво таму Силна прегратка до тебе мила девојко
@purple..m Dushice milo,fala od srce za ubavite zborovi,i jas ti isprakjam kupishta ljubov I gushki Eve,vetuvam naskoro,kje ve posetam i vo taa tema,oti site do eden mi falite