Еве ме после еден месец...ако сте ми испратиле СП ви испраќам 101 милка со гратис киндер јајце,ако не ништо од чоколадата со гојдо и ништо од јајцата. Иначе ве гушкам сите и еве ви едно СП simonna.a
Да напишам и јас нешто во темава и да ѓи поздравам најдобрите дечки од четириеска @referentka @duffi ♡BuBaLe♡ @sanjaeva @galapce @Tajnaotrovna @Umbrella22 @MilaP @ph.orhideja @mareane @Val-Dim @vitamina @Lady Phoenix @PUPICA @danichap @Viktorijaaa5 @Esmeralda-MD @pandelka @Bozica1980 @ninja35 @Petar80 @Peco @friendy @joy1 @zhap4e Се надевам дека сега не заборавив некој
Возвратен поздрав до @Elissa Пријатно ме изненади што се сети на мене. Ти возвраќам и те честам супер, летен и освежителен пијалок
Ам ај на Мауи? Хаваи веќ виѓена работа! Поздрав бек мај дир. Врска немаш шо е убаво, ај те чекам на плоштад за пола саат па да видиш рај.
Колку убаво, поетично напишано. Колкава љубов кон грутката земја Те честам една студена Струмка, кога ќе стигнеш. Само ради Џејсон Момоа би пошла таму, инаку... што друго би имало да се види, уопште. Пф. Да.
Одма доаѓам! Ќе плакнеме очи на убавиниве наши. Ако сакаш ќе се шлапкаме во фонтаната, да се разладиме. Поубаво и од океан е.
До @natemila пошто почна да си пијувкаш и ти по малце, па ај вака еднаш и тебе да те поздравам со пивоууу лав ју сестра моја
Ама и јас го сакам. Шоубаво се нашаливме, битно. Фала на поздравот жапче, имаш голем поздрав и од мене. Имај убава вечер.
Сп до @mirandaa . Веќе некоe време слабо си активна на форумов , фалиш. Иначе видов на Инстаграм со среќа драга, љубов нека ве прати цел живот. Честитки.
@mirandaa Бидете вечни, исполнети и среќни. СП до тебе и вереникот за убавото изненадување. Многу се израдував кога видов на инстаграм Имајте долг соживот полн со љубов, хармонија и детска смеа.
Поспецијален од овој нема @Adina брачед дур бебиситерката ја чува внуката ајде малку да се подружиме и пссттт спие малата
Поздрав до најмилото другарче @Ketchup Ајде честитки и официјално за победата, и за славата и за насловната... нек се угодеее