За ова ке почекаш и ти и брачеда ти малку. @Adina поздрав и од мене и те чекаме да пишеш. @mirandaa и ние изненадени. Честитки,да сте вечни.
Ја видов @marama на нејзиното работно место,претпоставувам.Многу културно и пристојно девојче е мојот прв впечаток кој се поклоува со мислењето кое го имам за неа на форумов. Затоа еден специјален поздрав за неа.
@Someonespecial , @Elissa Ако со извесно закаснување? Се прифаќа синово извини? А сакам една пијачка да и пратам и на @zhap4e Тадаааам: Жабо, те приметив дека си постар член ама нешто те немало и баш коа изникна пред некое време се замислив во која бара си била скриена претходно, пошо баш ми се виде забавна и ете во чест на тоа частам една синоќа Добра ноќ лејдис со љубов, ваша М,
Поздрав назад, Мадам Бев, богами отсАтна.. грото од мојот стаж на Фемина. Благодарности,патем. @Madam-A
Благодарам многу пријатно се изненадив со поздравов. Две дами денес ми оставија впечаток, па која и да си од нив голем поздрав и до тебе.
Традиционален специјален поздрав до победникот во Фото-натпревар. Оваа недела тоа е @AnaKarenina. Честитки, Ана!
Ајде еден гооолем поздрав до друштвото +/- 40.. @referentka, @danichap, @Tajnaotrovna, @DVAANGELA , @sanjaeva ,@kukla21, @promeneta, @bittersweet , @Val-Dim , @Mrs.Bass , @nena2010 @joy1 , @vitamina , @Umbrella22 , @MilaP , @Annath , @Bridget , @lunicka, @Eli23, @monik55 ,@kristina.k , @mama89 ,@JuLleE , @julie77 , @pandelka , @mami blue , @evangelina.ina , @Bozica1980 , @galapce , @LivingGlam , @Winter Lady , @duffi , @PUPICA , @Esmeralda-MD , @Viktorijaaa5 , @jasna83 , @ph.orhideja ... И специјален поздрав до @Kukla994 - блазе си им на тие во чија куќа ќе се омажиш, домаќинка права! И мојата мила @Bebulleee Да ја искористам приликава да си ја поздравам и @Elissa и новопечената мамичка @Adina И јаготката на шлагот, l: @Mrs. Diva моја најмила
Мила голем поздрав и до ТЕВЕ и да ти кажам многу убава невестичка си била, незнам како да те тагнам тешко со срценцата. Имај си убаво попладне со твојте три срценца
Ти благодарам Winterlady поздравче до тебе.Сеуште ги помнам твоите кулинарски способности кои секогаш ми отвараа апетит и претставуваа убавина за око.
@Rose96 честитки веридбата многу среќа да те прати. П.С. Јас дури вчера уконтав @koritsaki @Kitten @Outlook да се освежите дами ептен е топло.
Уххх баш убаво би ми дошол, ептен си сакам коктелчиња...Туку маж ми решил да ме почасти со замрзнат милкшејк, во процес на правење е, па повели на по еден ...
Одамна не сум пишала во темава, па еден поздрав до сите девојки кои веќе ме поздравиле а не сум успеала да возвратам на поздраваот во тој момент, поздрав до сите оние кои упатија честитки за роденденот на мојата ќерка и сите оние кои секојдневно ги читам. Посебно до групата од плус 40 која секојдневно успева да ми го привлече вниманието и долови насмевка на моето лице со нивната искреност, дружејубивост и хумор. Ми се чини дека никогаш немам поздравено 3 посебни личности. @sanjaeva, @Peppermint @Val-Dim Трпеливи, одмерени, смирени и полни со разбирање. Макар и виртуелно, речник и понашање достојни за вистински дами. Кога ќе пораснам сакам да сум како нив