Pozdrav do @Anabelle.Amorette @Someonespecial @hermosa @Crna Dama @Pcelka94 @Bubamaricka @Sawyer @Marjan007
Ooo, tek vidim. Ti blagodaram mnogu duso Blago kuca u kome ja budem snaha...ili kako I da bese Golem pozdrav do tebe I do soncinjata tvoi
@Tan4ence @simonna.a @N0NamE @Ketchup @Аliсe @Lella @Florence @PogbaPol @LittleChili @Kukla994 @Winter Lady @Anabelle.Amorette ми фалиш @kjukli @Lilianna @LivingGlam @sofijanoka @SV1911 @Doozy @calliope @Summerlover @AnaKarenina @Barbie20 @theowndemon @sagittarius57 @Petra777 @Madam-A @Elissa @Lady Phoenix @crimson @Bender Rodriguez @Jordanovska-K @zhap4e @julie77 @Ginger^ @Wahnsinn @Mr. Right @vitamina @Annath @joy1 @galapce @Sky-butterfly @♡BuBaLe♡
еве јас те обожавам а не си знаела сигурно....ама од сега ќе си знаеш еее ова ми е расположение на денот, на сите го пратив и мора уште еднаш само за рефка да денса...
@Ketchup значи вака еден специјален за тебе оти јас прости ми ама досега мислев жена си, срам да ми е, сега читам во Фемина нстпревар и си викам чекај дали прочитав „зафатен сум'' машки род, отворам профил гледам не ме лажат очи, ај си велам. Ништо ептен си ми драг член и браво за сенсот за готвење друже, ќе усреќиш некоја жена, ако веќе не усреќуваш.
по кој пат го направија кечо мома Го чекам да порасне ќе се мажам ја за него. Мал е Кечито на години ама на височина и акл охо више превише
@vitamina Мила многу гушки до тебе! Многу се израдував за тебе. Честитки за бебчето, секогаш да ви носи најголема радост и среќа