нееее оззззззи ептен оззззззиии ејнџџџл и поздрав до лолпиоио која сака да ни замиен и виикииии44е и багуф3е и вајллд и пирамитја
Сп до СИТЕ ФЕМИНКИ што ќе ме дружите, да се напиеме по една чаша винце Мa не се замарам,си пијам какво сакам ВИНОО
Специјален поздрав до бона ... и до Ким , Ози , Хипица, Пирамидата ,Вајлд чајлд , Вики4е , стварно ме пресмеавте кога ве читав забегани едни и до карина -обавезно ке те дружам за винце
Нее јас ја издежурав ноќва сеа за трчање се спремам па да се фаќам на работа... Поздрав до тебе Будалче и убаво нанкај
ајдеее! ќе трчаш, па на работа??? јака ти душа, ненаспана ама ајде си ти бре, карпа чоек! .... папа отидов јас да се комирам во длааабоки сништа имај убав ден
ааа сп за сите вас феминкии, јас еве се разбудив (не можев да спијам) и трезна сум бее аааауу и нај сп за ким и за сите шо не дружеа на чат синоќа
СП до нашите љубители на винце. Како главчето денеска ? И морам вака срдечно да ве поздравам со една моја не баш омилена песничка, но се вклопува со приликата: http://www.youtube.com/watch?v=lUXHaN6h ... re=related И една огроомна гушка за Теди Беар.