Поздрав до екипата...немојте да ве нема оти нема да ве има @Someonespecial @Tan4ence @Feminka22 @Аliсe и нејми(нз оти не мом да те тагнам) ако заборајв некој пардон
HAHAHAAH da si ziva i zdrava srce P.s pozdrav od mene do site tretosmenkovci i pozdrav nazad do tebe sajmon
@Doozy @Summerlover @IronLady @Someonespecial @SV1911 @Sesil @theowndemon @purple..m @Ane-Goki1 @srhsejbsk @Giovanna @Crna Dama @buba4e89 @AnaKarenina @Mishela @crimson @Petra777 Да се освежиме малку од топлово.
Нема шанси да ве заборавам женски! Шо мислите, кај ќе дремам после работа? Фала за luck-от, ќе ми треба @kjukli повратен поздрав и до тебе мила, cheers
До @senza.parole Да не си ги гледа многу патиките во потемно на пример во паркот, секако од далеку ти се гледаат.Многу занесена беше,а јас баш разминувајќи се те познав
Специјален за @Adina и @Kukla994 Честит Бајрам женски, да сте живи и здрави сите.... и чувајте се да не идам таму да се тепам со ајкулите еее више
@Elissa Fala braced, praznicite neka nosat mir, radost I blagosostojba vo site domovi! Bi te pokanila na baklava, ama ic ne ostana, edna ajkula slucajno doma ni vleze, ja izela cela hahahah ama koga ja fati Emin, so lanecot negov licno ja zadavi, pa udri mavaj so espadrilite ufff ne mu bese lesno Malce mu se izguzva kragnjata od kosulata, nisto strasno, jak mu e parfemot
Брачед сега да ја препарирате ајкулата и во двор да ја ставите како украс, за пример... Ем да се види колку е силен Емин ем на другите ајкули да не им текнит да свртат на кај вас дома уште еднаш... та чивша ноне... И јас ништо не слушам ми брчи нешто моторот...