Прво сакам да ја поздравам @lovemme мило ми е што и покрај многуте неуспеси сега можеби ќе постигнеме некој успех. Потоа би сакала да ја поздравам @koritsaki. @kim.k
Поздрав до @Peppermint Поздрав до девојките @marama @AnaKarenina @senza.parole @Someonespecial @kjukli @sofijanoka @crimson Поздрав до друштвото @mareane @monik55 @referentka @galapce @danichap @Sky-butterfly @Lady Phoenix @lunicka @menelele @duffi @Eli23 @JuLleE @joy1 @Annath ..и сите останати. Најспецијален до @zeka . Имајте убав неделен викенд.
Ахахахахаха, кој ден беше тоа? Ми е криво што не те знам. Ако сум била во белите старки, сигурно сум гледала дали ми се валкани. Поздрав до тебе. @vitamina Огромен до тебе, мила. Зошто не ми стигаат нотификации кога некој ќе ме тагне?
Вторникот, кај фонтаната се разминавме во паркот.Со сивите светкави патики беше ги имаш во Модни критики што те прашав јас мислам од каде ти се. Ај другпат може ќе ти се кажам оти знаеш срамежлива сум (лажам)
Беше со црни фармерки о мислам црна маица и пуштена коса мислам беше. Јас во лице не те видов дека баш разминувајки се сконтав дек си ти. Дебе шо се секираш за шминки лето е не се шминкам и јас скоро ич.
@vitamina Ти благодарам мила на поздравот. Многу прегратки до тебе. Да искористам и да си ги поздравам миличките @Lady Phoenix @IronLady @Someonespecial @purple..m @theowndemon @JollyGirl @Sesil Убава недела девојки