Специјални поздрави... Мене ретко кој ме има поздравено тука, но и јас ретко ја отварам темава Но, денес специјално ке ги поздравам моите омилени виртуелни пријатели СП до девојките од +/- 40 @♡BuBaLe @Bozica1980 @joy1 @sanjaeva @MilaP @Lady Phoenix @Eli23 @vitamina @mareane @galapce @JuLleE @referentka @Annath @lunicka @danichap @duffi @bittersweet @mal.ecka @Bridget @Viktorijaaa5 @Sesil @zhap4e @evangelina.ina @green.eyes @kukla21 @Umbrella22 @jasna83 @PUPICA @mariatim @DVAANGELA @promeneta @WORRIED.BT @ph.orhideja @MacenceEna @Mrs.Bass @Ordinary @monik55 @nena2010 @Cka @menelele ... Сигурно некоја заборавив ... Бакнеж за неа СП и до дечковците од +/- 40 @Peco @Petar80 @ninja35 Е, сега не заборавив никого... Толку се, тројца ПС Ццццц... Слабо викенд журките
Најспецијален поздрав за најспецијалната личност што ни се врати на форумов со најспецијални фотографии .. Уживам гледајки и читајки.. Поздрав @do-re-mi
Благодарам за поздравот Голем поздрав и до тебе. Задоволство е да те чита човек. Секогаш ведра, културна и позитивно расположена. Поздрав и до сите од +/-40
Еден специјален поздрав до оние што ме поздравиле. Уште еден специјален до @Kukla994. Лепотице, не ми се ставаат исти јадења во Фемина Инста. А од друга страна, затаив со готвење летово. Ветувам во прва прилика ќе ставам нешто. Додека сум тука, да ја поздравам @Someonespecial, заради победата во фото-натпреварот. Патем поздрав и до @Ketchup @Lella @IronLady @Elissa зашто одамна не сум ги поздравила.
Денес да си ги поздравам посебно @Val-Dim, прекрасна личност кои ретко може да се сретне на денешно време те поздравувам мила @joy1прекрасна мајка и борбена жена @referentka мила те обожавам @VladeMila обожавам да те читам а многу ретко пишуваш @MilaP силна, јака и горда мајка
Damite koi gi spomna vo pozdravot i za mene se posebni i jas gi pozdravuvam. Da si ja dodadam @Sky-butterfly @kukla21 @Lilit i @Bridget cija harizma e posebna za mene
Pozdrav i do tebe mila Da ne gi zaboravam i ostanatite od +/-40 ,da ne ve nabrojuvam da ne zaboravam nekoj
Да си ги поздравам и мушкарците @ninja35 , прекрасен колега и многу добар човек @Petar80 прекрасена, искрена и реална личност @Peco голем поздрав и до тебе дриже
Јас сакам да ја поздравам лукавата девојка, баш пријатно ме изненади кога видов дека си членка на форумов и си ги прочитала моите пофалби Многу ми е мило што имав барем мал придонес кон твојот блог, заслужуваш многу повеќе You go girl! Лукаво поздравче до тебе @ttrpovska