Најспецијален до @Viktorijaaa5 @Ane-Goki1 @IronLady Многу гушки и до @Someonespecial @Lady Phoenix @Anabelle.Amorette @theowndemon @Kukla994 @SV1911 @Priroden @buba4e89 @Antolinaa @AnaKarenina @Elissa @Crna Dama @cresa-jagoda
@referentka Знае дека уште малку во Мк ќе идам и со Божа кафе ќе пијам, па поздрави, честитки и комплименти за да и неа ја викнеме. Шо мислиш не те знам?
Фaлa ти aнгелче зa пoздрaвoт,не дa не сaкaм дa пишувaм немaм време....Сaкaм и јaс дa те читaм,ми се дoпaѓaш кaкo кaрaктер и скрoмнo женче,истo и @referentka тaкoв дoјaм имaм скрoмнa женa без претерувaње,мa цaр ми е рефкa,мнoгу ме зaсмејувaaт нејзините пoстoви..@Val-Dim истo интереснa зa читaње....@Bozica80 дa не јa зaбoрaвaм и @galapce .
@referentka , @DVAANGELA fala na pozdravot ,vi vozvrakjam @kukla21 i @monik55 da im se ostvari najgolemata zelba naskoro @WORRIED.BT da si pomines ubavo na odmor,bez grizi i sekiracii i sekako svakjata mi @Bridget iako ona ne me pozdravuva nikogas
Ти благодарам многу! И на сите членови што го посетија блогот. Тука сум, а и на Фејсбук, за рецепти и кулинарски совети. Голем поздрав до сите.
Возвраќам поздрав до @kjukli со една песничка што многу ја сака Најголем поздрав и до @Elissa, во ќошето нема жива душа,па затоа тука повели кафенце за тебе
@Someonespecial , од мене! фала на сладоледот, убаво ми легна. Спојлер: благце и од мене ;) * * * кај беше мори @Sanjichka007 ? Една песна од твои краишта ти праќам во форма на поздрав . Ја слушнав скоро и баш ми се свиџа . Ќе си ја пуштам и сега атер поздравов за двете! Убав ден. со љубов , ваша М,
На Хаваите @Madam-A Иначе не знаеш колку време ја барав песнава, појма немав од кој е. ЛЕЛЕ дојди да те частам за ова! Те гушкам