Одамна не сум ја поздравила @LivingGlam уживај на терасата со љубениот . И @Cka поздрав до мајката што зрачи од прекрасни зборови и реченици. Поздрав и до друштвото кое што секој ден ме смее @PUPICA @joy1 @referentka @DVAANGELA @zhap4e @WORRIED.BT @Esmeralda-MD @galapce @bittersweet @Bozica1980 @Annath @Val-Dim @lunicka @Viktorijaaa5 @duffi @Umbrella22 @danichap @MacenceEna @green.eyes @do-re-mi @VladeMila @MilaP @Petar80 @Peco @ninja35 Пријатна вечер
@simonna.a @Kukla994 @Someonespecial Ве сакам бе еј иако не сме нормални. И вака сакам да упатам еден најголем до СИТЕ зависници од форумот. Лека ношт
Oooo pa jas sum propustila specijalni pozdravi upateni na moja adresaNe sum jas vinovnane sum dobila notifikacii Sega,ja koristam prilikava da se zablagodaram na pozdravite na @Bozica1980 @DVAANGELA @vitamina i ostanatite koi nesakajki ke gi propustam... Od mene pozzz za celo drustvo od +-40 so pesna po Vas izbor P.S.Kolku i da zvuci izlisno i mozebi smesno,navistina generalno pomalku i poveke site ste mi dragi i go cekam denot da ispieme po edno kaVe
Специјален поздрав до: До трудниците од 40+/- @vitamina @Annath @zeka @danichap @mal.ecka @Esmeralda-MD @menelele До женските од 40+/- @referentka @MilaP @galapce @joy1 @Bozica1980 @VladeMila @duffi @DVAANGELA @WORRIED.BT @do-re-mi @sanjaeva @MacenceEna @Cka @Eli23 @nena2010 ♡BuBaLe♡ @lunicka @Umbrella22 @PUPICA @zhap4e @emkaemka @kukla21 @ALISA0000 @mami blue @Val-Dim @Sky-butterfly @Viktorijaaa5 @monik55 @green.eyes @Tajnaotrovna @eutixismena @Mrs.Bass @Bridget @friendy @Evripigi @Ordinary @Lady Phoenix До момците од 40+/- @ninja35 @Peco @Petar80 Девојка која чат-пат знае да ни пише во 40+/- @Feminka22 Момче-домаќинче кое често се појавува во темите за храна @Ketchup Девојка која ме воодушеви со еден нејзин пост @Someonespecial Знае понекогаш да не поздрави во 40+/- па сега јас би сакала да го поздравам него @Jean-Baptiste Девојка пријатна,мила, која ја обожавам @SAMIRA И еден голем поздрав до @okcenzi и нејзинта ќерка
Ти благодарам @jasna83, поздрав назад Пријатно ме изненади Поздрав и до @Ginger^, oдамна не сум ја поздравила
Аjде дa ме чaстиш еднa пијaнкa . Пoжелнo е кoктелчич нa хaвaите, aмa aј дa не те стaвaм вo трoшaк, не мoрa тaму, мoже и нa кaриби
Однапред пардон за ова СП ама луѓе не можам прежешко ми е времево делува на мозоко шо да се прај то е... Значи ќе напрајме едно римембр на едно растурско време,но прво почнуваме со мојте зеленгори вие како шо милувате да кажвате песни... Првата песна е со музиката од песната на царот Џастин Тимберлејк и оди вака: “Тхе МЕЕЕеее сонг“ Oh,something растуркал из in аур air,our меее is freshing on With no reason I yall:MEEE at кај мене home Коза ај гот that feeling keeping ме on ме,ме,меее I can't stop MEEE you all шуд ме-ме-меее Втората песна е со музиката од песната на македонскиот раперски цар-Врчак И шиба ваќи: “Мирисот на кочани“ Ааа,а-а-а,ааа,ууу Ах ми примириса на кочани ах ми примириса на кочани, ми мириса,ми мириса,мириса кочани Хеј-оу-јеа...ууу тегет чорапиии Лапни кочани и за мене сосе вилици од теглана и со муцки сте слушнале за растур па сега глејте како растураме И конечно третата песна која е најмалечка палената кутрата со една строфа е скроена е со музиката од песната на шпанскиот цар Енрикета „Растур век“ Ние се глупираме за вас не за некој коњ Иако со реклами почнавме да работиме ој растур век да владее пак ќе дој А се сеќавате на СП на @Lella ? Ве сакам заедно со Лејлана моја поздрав до сите
Специјален поздрав до @Ketchup Специјален поздрав до сите останати на Фемина. Уживајте во прекрасното лето.
Мајкоооо! @Ginger^ , ова густо ко топло чоколадо те тера со прст да брцнеш Само, тоа новогодишните елементи во неубав сон ме телепортираа. Тенкју мај бјутифул лејди Tиквички брцнати во трошки и печени уз јогуртче и лукче (ваљда)
@zhap4e Во права точка ме гаѓаш. Леле , што ми изнаправи со тиквињата Ја сум у ваков муууууууд, денес.