Да ги поздравам онака специјално и труднички следниве дами со мешиња @LadyC @kavadar4anka @danichap @menelele @mal.ecka @Annath @eleni27 @DigY @zeka .. И да им посакам ништо друго освен две црти на @joy1 @Esmeralda-MD .
Специјален поздрав до моите следбенички на фемина. @cresa-jagoda @theowndemon @Crna Dama @Danchy @Ladybug. @Lana del Rey @Someonespecial @ToksycznaReakcja @ЈеленаЏиш
@Someonespecial @Lella еден виртуелен и музички поздрав до вас девојки, од the other me Ме натеравте во ниедно време да ја гуглам Лана и да си барам сличности. Јас мислам дека сум страшно нефотогенична, ама еве штом вие викате така од сега ќе си велам дека сум плукната Лана. И кога сум веќе тука, да ви посакам само незаборавни моменти и убав помин и на двете таму каде што сте.
Една специјалка до мојте најдраги феминки @Bozica1980 , @Sesil , @Tajnaotrovna , @referentka , @galapce
Некое време ме немаше, па да си ги поздравам пријателитe: @N0NamE @Ketchup @simonna.a @Tan4ence @Feminka22 @Someonespecial @Lella @Аliсe @Anabelle.Amorette @PogbaPol Дечки се надевам ви се допаѓа ваквиот тип на оброк. Ова најмногу поради уникатниот веган Алис и нејзиниот пријател - песко вегетаријанецот Кечо. Ви посакувам убав викенд!
Не сум поздравила одамна некого Позз до @Elissa @Adina @Viktorijaaa5 Малку на уживање, драги моии јас во пакет со Вас
@makedonkamak mmmm kolku ubo bi mi doslo.. More, mir, koktelcinja, ubo drustvo ahh milina spremajte kuferite, ke pominam da ve soberam, site do edna