СП до вчерашната дружина од ЧАТ и до виното! Ама најСП до Ким Пирамитја овај Пирамида де, сите ве и ви подарува ...по потреба нели, нека си земе на кој му треба
Поздрав до сите феминки кои го обожаваат неделниот фамилијарен ручек кога сите се си ги полниме мешињата и уживаме со најблиското семејство
СП до друштвото од вчера: вики44е, багуф4е, пирамидка, хипица, солзичка, тедигреј, скар, вајлд-преведувачот (ништо без него ), лоли (која веднаш ни замина) и голем СП до Озззи ејнт геј Оззи, од срце извини за ова второво, ама стварно мислев да напишам ејнџел Се надевам не заборавив никој, и да заборавив опростено ми е, поради состојбата нели? Фала за песните, и тој аспириноттт како ми треба сега, ете првата таблета јас ја имам земено Нунка ве олвидарееееее Едит: Турете и на шољата нафта и отровни печурки. Покажете и на шољата
сп до ким и секако до горенаведената екипа аа и ако може да ме потсети некој шо беше со шољата ,,,.,...
СП до СИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! Да си знаете дека не сум ве заборавила иако не сум многу активна. ВЕ САКАМ~!
Морам да упатам еден посебен поздрав до пијаната ми Ким... Повторно пиеше?! А јас вчера и Охрид бев. Ама на кратко.
Денеска СП за Оффспринг и честитки за 365 дена исполнети со Љубов, нежност, разбирање, доверба и СЕКС. Нека се множат, нек' се угоде, само за арно нека е. До Теди , Гоу и Оззи за супер-анализите. Многу сте се потрудиле девојки, интересно ми падна што на Гоу сум и се видела мрзливка за работа но јас имам стаж од 3,5 години ви се молам, ама не е важно, цврсто стојам на ставот дека кога би немало потреба, не би работела. Нема што да лажам, сакам да шетам по чипкаст долен веш , бисери и високи потпетици по дома и да го чекам маж ми... сп на крај до сите неделни мрзливки
^ фала на поздравот Трендафилке, те гушкам добра - лоша, вистинита - невистинита.... таа е анализата...мое видување на работите јас ја чекам твојата за мене
СП до сите феминки од вчерашната собиранка на чет!Нунка ВЕ олвидарееее! http://www.youtube.com/watch?v=pRrjt4htXlE
охооооооо водкаааааааа ммммммммм поздрав мисс индепендент ми го погоди пијалокот.....вчера беше 1,2,3 чашки.....накај пола флашка еве и за денес ми остана за тука да поделам едно мене, едно тебе
Сп до трендафилка Сп и огромно силно гушкање до милото мало вајлд чајлд .... Поздравче и до катакомба гледам пак е нервозничка ке ја карам и неа .. Поздрав и до сите други феминки ... весели или тажни ... Еве ви една убава песна да се опуштите малку http://www.youtube.com/watch?v=IjyP37kDJ4I
Лелелеле Гоуу ме настрви а утре полагам хахаха Фала што ќе ги поделиш со мене ,мене од вчера ништо не ми остана , вистинска другарка си
Сп и до тебе Теди И не сум многу нервозна само сум малку разочарана и сршена. Инаку Ким онака бев на гости. Ништо посебно.