@Someonespecial поздрав назад душа и поздрав до истите девојки, @VivienLeigh И @PrettyDramaQueen оти лиги ми течат од нивните фотки во поинаквион инстаграм.
Нааааааааааааааааајспецијален до @Antoninaaa!!!!!!!!! Јас сум сè уште тука и не сум те заборавила... многу ми фалеше мила Денот ми го разубави женче!
Шест пати го пишувам поздравот сум заборавила како тука) Убава она мила, ми фалеше и ти мене.Поздрав и гушки до тебе.
Одамна немам никого поздравено Им благодарам на сите што ме поздравиле и никогаш не ме забораваат во нивните списочиња Специјален поздрав до сите членови на фемина, да не правам списочиња да не заборавам некој Имајте убав викенд, каде и да сте и со кого и да сте. Уживајте!
СП до: @Lella @Аliсe @LittleChili @GirlRose @Lady Phoenix @Natali.3 @Umbrella22 @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @IronLady @Someonespecial @Tan4ence @crimson @blueberry93 @1209 @kim.k @Anabelle.Amorette @honest girl @marama @Bender Rodriguez @N0NamE @Mr. Right @BoneMachine @referentka @Bozica1980 @Sky-butterfly @zhap4e @kjukli @Dgirlll @Babushka @PrettyDramaQueen @VivienLeigh @Moonstone.17 @Papillon.Papi @Winter Lady @Kukla994 @srcence1607 @Adi888 @Adina @Elissa @Abrakadabra @Summerlover @Dream-Girl @Reachel @purple..m @deskarada @SV1911 @simonna.a @vitamina @joy1 @Rama @Feminka22 @Mrs.Charming За љубителите на сладолед: И за љубителите на алкохол: Имајте убав викенд! ♡
Специјален поздрав до: @ColoursOfTheRainbow , @Natali.3 , @mileystar , @eliesaab , @Anabelle.Amorette , @AnaKarenina , @Doozy , @Peppermint , @Cka , @RainBow , @bittersweet , @lunicka , @1209 , @Ketrin.Moon , @EMoonlight , @julie77 , @marama, @SV1911 , @Lady Phoenix , @Summerlover , @LivingGlam , @vitamina , @koritsaki , @Antoninaaa , @Kaylie , @Umbrella22 , @Magnolija , @do-re-mi , @Marossa , @Pirana , @anel , @MandyLane , @calliope , @Giovanna , @makedonkamak , @poenta , @QweenSM Имајте убав остаток од видендот.
Специјален поздрав до мојата драга ко-креаторка @Lilianna Во мојот случај уште еднаш се докажува колку е овој форум едно прекрасно место, каде секој ги покажува своите чувства, искуства, хобија и таленти. Да бидам попрецизна, фала што го напиша тој пост во "Феминско младинско ќоше" и сподели како со помош на SAFARI DUHA го промени својот живот на подобро. Огромно фала за тебе, за Ана, за Фемина Форум, зашто ако не постоевте вие не ќе постоеше новата јас.
@Snow-Star ме израдува ептен поздравот Зафркавам тука, ме нема последниве месеци. Не знам кој колку се сеќава на мене, ама еден голем поздрав до сите @Someonespecial , вака .Не те заборавам @mileystar И до @Simplicity За преминот од виртуелна во реална дружба
Сакам да ве поздравам сите и да ви посакам многу здравје,и да се чувате еден со друг во ова тешко време.
Редовно си ги читам а никогаш не сум ги поздравила...несакам да им се мешам во ,,штипки,, во темата: @kjukli @Anabelle.Amorette @Someonespecial @buba4e89 @senza.parole @sofijanoka @cresa-jagoda @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @sagittarius57 @theowndemon @Kukla994 @Ane-Goki1