Fala bratce, gooooolem pozdrav I do tebe ♡ dojdov da gi pozdravam @LittleChili @Reachel @Ketchup I @CuteSugar - momentalno na cet...a da I spiunite, momentalni tamu ♡♡♡♡♡♡♡♡
СП @zhap4e. Не знам зошто ама салатава на прв поглед ме асоцира на тебе.Веројатно дека таков ти е карактерот на постовите-шарен, позитивен.
Поздрав назад, Саломе! Салатава и личи на моја чинија/оброк. сé од фрижидер! Мило ми е ако така изгледаат моите постови, можда дека немам волја да пишувам во секоја друга ситуација. Како... моменти и денови кога би се опишала со блуткава овесна каша.
@zhap4e се додека не те доживуваме како хамбургер од Мек Доналдс(токсична, вештачка) супер си!...Сите имаме денови кога се осеќаме, meh. СП и до Посебната девојка, @Someonespecial , таа е еден освежителен сорбет од манго.
Фала ти @Salome Те гушкам До @zhap4e, затоа што е една (со)чувствителна, духовита, уникатна... прекраснотија Те очекувам тебе највише меѓу гостите во младинско ќоше
@Ketchup @Tan4ence @Lella @LittleChili @CuteSugar @Mr. Right @Wahnsinn @Anabelle.Amorette @srcence1607 @Аliсe @N0NamE @Kukla994 @kjukli @Summerlover @cresa-jagoda @theowndemon @fallenangel @Ane-Goki1 @Doozy @AnaKarenina @sofijanoka @IronLady @Winter Lady @Elissa @senza.parole @Lady Phoenix @1209 @Viktorijaaa5 @joy1 @vitamina @Annath @galapce @Sky-butterfly
Специјален поздрав за победничките во фото-натпреварот оваа недела @Anabelle.Amorette и @Kukla994. Како тргнав и традиционалниве ќе ги забаталам уште малце. Морам еден специјален до најмилата @Someonespecial, до @Ketchup, @kjukli @Bozica1980 ако не се лажам ме поздрави и до сите шро ме поздравиле, а не сум им возрвратила.
@Someonespecial @Ketchup @kjukli Cesto me pozdravuvate a jas ve zaboravam Do godinite mi e stara sum vekje Pozz decki
@Petar80 @♡BuBaLe♡ @DVAANGELA @sanjaeva @Sesil @Bridget @MilaP @ph.orhideja @joy1 @zeka @ninja35 @Peco @Sky-butterfly @baba Rada @Val-Dim @zhap4e @stetoskop @do-re-mi @Esmeralda-MD @Eli23 @mami blue @menelele @WORRIED.BT @bittersweet @green.eyes @JuLleE @MacenceEna @danichap @Jean-Baptiste @mal.ecka @promeneta @vitamina Znam..nekogo zaboraviv...
СП до @AnaKarenina и до @Lady Phoenix имам многу драги личности од форумов ама со вас многу би сакала некогаш да седнам и да испијам кафе...ми изгледа како да сме на иста таласна дужина.