До @Mishela за прекрасниот пост завчера во СДК Секогаш имаш преубав, нежен и креативен стил на пишување, би ти препорачала да си направиш литературен блог Те поздравувам со една слика што ме потсеќа на тебе
Поздрав од се срце, поздрав со желби за убавини и солзи радосници до сите членови на форумов....Ве гушкам сите
Ти благодарам @Someonespecial, не си првата која ми го кажала тоа, но сега за сега (успешно) се вадам на старата добра финта: „немам време за му посветам доволно внимание“. Не се знае какви желби ќе ми донесе времето, можеби некогаш, останува да видиме. И нормално, ти возвраќам на поздравот. П.С. Имам таква машина, баш се насмеав кога ја погледнав сликата.
СП до @toogood По лајковите дознавам дека читаш на Фемана форум...Не не „игнорирај“ на +/- 40... На времето, пишуваше интересни мислења на темата
Специјален поздрав до @Lella a.k.a. Kylie Jenner. Мал подарок од мене. Ситница која ќе ја пополни твојата скромна гаража. Малце доцнам со поклонов, ама како и да е, цел август ти е роденден, па така нема потреба од грижи.
Ne sekoj mislese deka se interesni. Ima i takvi na koj im smetase ili seuste im smeta. Kako i da e golemo blagodaram. Te sledam sto knigi citas, recepti i po nekoja ubava fotografija. Pozdrav
Тоа не е причина за да не учествуваш. На секого само лицемер може да угоди. Поздрав и од мене до двете.
@Adina Braceeed se javi ajkulata inaku jas se vrativ i ne me izede ni edna nareden pat zaedno ideme na odmor Voedno golem pozdrav do site feminki i feminci
Специјален поздрав до милата @Mishela која е супер позитивна личност и е секогаш расположена да сподели совети и искуства. Гушки до тебе, се надевам погоден е сладоледот.
@Elissa braced ne te izede niedna oti emin so goli race gi zadavi na sred drimon, inace gotova bese ti Braced ova ajkulcevo moe ni pet minuti ne mi davat slobodni zdravje krajot na septemvri nie ke odmarame, taka planirame bar nisto ne se znajt so malo dete, nisto ne isFadvit kak so Flaniras
hahahaahajja braced moj bitno smislata za humor ne ja gubis nikako e so mali deca flanovite ne se lesni )))) ako odite zemete me i mene kaj edno tamu i uste edno dete ke si fominime frekrasno
Како може да не биде погоден, кога станува збор за сладолед ?! You got me at 'сладолед' муабет. Поздрав и до тебе, со мојата вечерна кофеинска доза.
Прв пат ја откривам темава. И баш делува слатко. Да ја искористам оваа прилика и да ги поздравам сите оние кои сакам да ги читам, оние со кои се имам изнамуабетено на чет и оние кои еве вака, на прв поглед ми делуваат многу интересно. Најспецијален поздрав до @Someonespecial , @blueeparadise , @Lella , @Gosh ,@Bescheiden , @theowndemon ,@Tan4ence , @Ketchup ,@Bender Rodriguez ,@Nausicaa , @xGrapefruitx ,@crimson ,@Florenсе. @CuteSugar Да го разубавам постот, коктелчиња.