Сакам вака утрински да и' го возвратам поздравот на @1209 и да се согласам со неа. И јас мислам дека би имале доста заеднички теми. Сакам да ја поздравам и огнената @kjukli која обожавам да ја читам со сите нејзини изливи на емоции и искрени моментални чувства. Поздрав и до @SV1911 поради тоа што отсекогаш ми била драг лик. Те разбирам за твојата Ириска. И јас мојата кога нема да ја видам повеќе од 2 дена, ужасно ми недостига. Ти посакувам и што побргу да се споите пак со маж ти! @Mishela ми е неизбежна. Барам почесто да пишува, било во СДК или на други теми и ја напнувам да си направи литературен блог. Иако не сум некој љубител на пишаниот збор, тебе со задоволство ќе те читам! @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Ketchup @Kukla994 @IronLady ми се стандардна млада екипа за поздрав. За вас се' е кажано. Млади, паметни, креативни, Куклето интересно и смешно! Тоа би било тоа што ми лежеше на душа за младите форумски ликови. Убав ден, друштво!
Поздрав до @Someonespecial @Ketchup @Tan4ence @CuteSugar @Dabria @xGrapefruitx @LittleChili Фала што ми ги правите забавни вечерните (а некогаш и ноќните) часови. Би ставила веѓа смајли, ама знаете, мобилни, глупости...
@Lella поздрав и до тебе Лелче моја @Tan4ence - моето најмило систерче from another mother Je t'adore ma cherie! И до најпозитивно откачената @simonna.a , нашата идна vip фаца @Ketchup , @CuteSugar оти е супер другарче и ептен се навикнавме на него , мојата мила срамежлива @LittleChili ..., @kjukli @PogbaPol @Kukla994 @vitamina @Bender Rodriguez @Mr. Right @SV1911 @zhap4e @Ginger^ @galapce, морам да ѝ кажам дека многу сум поласкана од тоа што ми пиша за постот вчера Ми значи ептен кога нешто што сум напишала ќе допре до некого, уште повеќе кога тоа е толку мудра членка што многу ја почитувам А, да, и до @Anabelle.Amorette, @IronLady, @Lady Phoenix, @QweenSM и @Marossa Тука сте ми и ве читкам, ама ми фалат муабетите со вас!
@Someonespecial je t'adore aussi Поздрав до останатите другарчиња од чет @Lella @Ketchup @simonna.a @CuteSugar @Kukla994 @LittleChili @PogbaPol @Mr. Right @xGrapefruitx Сп и до @Bender Rodriguez
Поздравче до @referentka , @Sesil, @Tajnaotrovna , @Bozica1980 , @Maca_<3 , @Samara Morgan ,@baba Rada имајте убав ден
Поздрав бек Петре. Да додадам, поздрав плус до @sanjaeva @VladeMila @kukla21 @Bender Rodriguez @kolumnistot @rrrrrrrrrr @kjukli
Да си го надополнам Специјалниот поздрав од вчера, гледам дека сум ја пропуштила @Lella! Тоа е знак дека треба да се активира повеќе на форумов. И една специјалка за девојката - светски патник која ни е миленичка на сите и има посебно место кај мене, во срцево. @Doozy! Спешл си!!!! +/-40 поздрав на чело со... @referentka! Да разгласи таму дека сум пратила групњак од поздрав.
Јас до хронерката @sanjaeva да упатам поздрав До @ph.orhideja сваќата Рефи и Кукла несудените гостинки @Petar80 што молчи која ја сака за сваќа @Doozy @AnaKarenina @Annath @Lilit онака за џабе
Благодарам на поздравот за сваќи ги сакам сите кој имаат момичиња помали од 3 години, односно ги прифаќам моментално сите конкурентки за сваќи а оставам на синко која мома ќе ја избери таа сваќа ќе си ја прифатам. Поздрав до Сваќите
До љепотиците @Lady Phoenix и @Bozica1980 Благодарам на поздрав, и на двете реков сладолед дека ќе ве частам. Уште некој грам и цела кутија од литар ќе си купам. И до @vitamina чисто онака. Ииии, до @sanjaeva, и нејзе ќе ја земеме на сладолед.