Спешл пoздрaв дo свaќaтa ми @referentka.Дo рoдaтa @Tajnaotrovna .Дo другaтa свaќa штo си јa тaксaв зa ќере @galapce . И дo сите други .....
Чекам кафенце @Someonespecial @IronLady @Lilit @Lady Phoenix @Doozy @SV1911 @Mishela @Sesil @sesilija @Kukla994 @joy1 @zhap4e @Yowannty @Val-Dim @referentka @fallenangel
Поздрав back до омилената @referentka . @Ketchup @Someonespecial @Tan4ence @Скопјетесакам @joy1 @Wahnsinn @Dust @Верче4 @Antolinaa @buba4e89 @AnaKarenina @Bitter-Sweet @Petra777 @Petar80 @elimkd @theowndemon @Viktorijaaa5 @Kukla994 @CuteSugar Дечки, поздрав и до вас. Се надевам не заборавив никого. Имајте убава вечер. Едит: @crimson ја заборавив.
@Someonespecial Посебено премногу ми се допадна тоа што го имеше пишано пред некој ден во СДК. Се гледа дека си читана, интелигентна и паметна девојка, што знае кога и каде треба да се зеза Пишувај ни почесто кога ќе добиеш инспирација...Ти си една од ретките членови чии постои вредат да се читаат. @kjukli Те читам деновиве поминуваш низ безврска период, па и јас се пронајдов во твоите постови горе-долу. Ама...главата крената и се ќе биде во ред. КОга тогаш ќе се наместат коцикте... Само насмевка Обиди се да се расположиш со сила барем... @Kukla994 Многу си ми интересна и позитивна за читање. Ме потсетуваш на една другарка, и скоро скогаш ме смееш кога те читам. Плус гледам дека ќе станеш тетка, па исто и јас деновиве треба да ја добијам мојата прва внука...поздрав и до тебе. во чест на внуците @Lady Phoenix Премногуууу убави ти се фотографиите, имаш дарба и во најјак момент ги доловуваш ситуациите. Па те поздравувам за да те потсетам да оставиш некоја слика пошто во последно не сум начекала баш @Скопјетесакам Другарче, фала за убавите совети, за позитивноста, за оптимизмот и за то што ме слушаш кога ми се глупи периоди... @Mr. Right Продолжи да бидеш позитивен и секогаш интересен лик за читање Па дечки, имајте убав ден и пријатен викенд исполнет со позитивностиииии
Поздрав до сите што го читаат ова ! (Нека трепка ) Посебен поздрав до +-40 ,им се убацив така ненајавено, непланирано.Во ова денешно време полно со негативци, успевате од срце да ме насмеете! Тука се и од младинско, посебен позз до @Ane-Goki1 ,@kjukli @Kukla994 @Sesil @Someonespecial @Mr. Right @Jovanotti Имајте убав викенд луѓе, уживајте и без секирации!
@JollyGirl Ti blagodaram Joli. Prijatno me iznenadi Pozdrav do tebe I so srekja vnuceto @Petra777 Fala na pozdravit srcko. Pozdrav goolem I do tebe nevesto najubava Patem pozdrav I do site sto ste me pozdravile, kasno sum videla I ne sum vratila Imajte naaaajubav vikend decki. Teta kukla ve saka
Фала ти многу за убавите зборови Џоли! И ти си ми една од поинтересните членови вредни за читање последниве неколку месеци во СДК, често знаеш и да ме изнасмееш @Petra777 поздрав и до тебе mia cara Во младинското ќоше фали твојот темперамент и духовитост Имајте убав ден!
Благодарам @referentka! Си работам деновиве проект во програмов мој и си кликам една опција 'REF' (референца), па постојано ми текнува на Реф(ерентка) од Фемина. Ти упатувам голем поздрав! Поздрав и до драгата @Lady Phoenix, ти посакувам прекрасен викенд. Време е за второ кафе, за Лејди безкофеинско, знам дека не е по кафето.
Фала срцка на поздравот праќам поздрав назад @Petra777 и се согласувам со констатацијата на @Someonespecial Кога сте слободни женски @kjukli @Someonespecial @IronLady @Petra777 да испиеме по едно кафе или по некој коктел,а дотогаш едно виртуелно