@vitamina Еден поздрав и многу гушки до тебе драга...деновиве несакајќи те изоставив од листата на поздрави! Не сум доаѓала тука редовно последниве месеци,ама ве читав по малку ,и затоа баш се израдував кога видов убави вести кај тебе...сосема е заслужено,баш ми е мило што се ќе се заврши со среќен крај,уживајте во љубовта @sia.bella @H.VAGA Знаете дека уживам да ве читам во темата што би му кажале ? Да,да,многу ме потсеќате на мене,во многу работи сме исти...и знаете што,на крајот се ќе биде добро,колку и да звучи како клише,останете силни
Поздрав, НЛО. Со време пуштај абер ако се прави некоја солена мачканица, ко љутенки, ајвари, малиџана... @Winter Lady, тагни ме море, мало. Не се срамувај. Кажи ми. Ништо страшно...иначе, не ќе си се најдам
Возвратен поздрав бек до @Rama . Најмилото девојче што доаѓа и си оди од форум . Поздрав до девојките што си ги почитувам многу како ликови и прекрасни умови проткаени низ едно едниствено тло со своите мисли и непроценливи емоции. @Mishela @Petra777 @Sesil @kjukli @Anabelle.Amorette @Lella @Someonespecial @Madam-A @kanella @Ane-Goki1 @theowndemon @simonna.a @Winter Lady @IronLady @Kukla994 @Lilianna @sofijanoka @SV1911 @lovemme @elimkd @1209 @Ketchup @Mr. Right @cresa-jagoda @Umbrella22 @eliesaab @Rose96 @Скопјетесакам @Аliсe @Elissa @purple..m @Marossa @JollyGirl . @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . Прекрасни сте. Поздрав до другачките мои. @referentka @WORRIED.BT @Annath @danichap @Cka @kukla21 @Sky-butterfly @Viktorijaaa5 @baba Rada @Petar80 @Peco @ninja35 @MilaP @DVAANGELA @bittersweet @ALISA0000 @Dust @Val-Dim @joy1 @Lady Phoenix @evangelina.ina @Tajnaotrovna. @galapce поздрав и ти благодарам што секогаш ме мислиш и ме подржуваш @Doozy поздрав бек душо @duffi поздрав до тебе. Прекрасна личнст си ми. @promeneta најголем поздрав до тебе и крофнето. Специјални сте . @LivingGlam поздрав и секое добро. И до @sanjaeva и нејзината миумиу
Поздрав назад Се ближи 2ри, ама јас ги променив плановите за таа ноќ... Убав помин, знам дека ќе си поминеш незаборавно, па чекам импресии Да не бидам оф топик Поздрав во @blueeparadise Дружете се мила со @Prijatelot на 2ри па за скоро и јас ќе ви се приклучам во дружбата Ве гушкам двајцата
@vitamina Ти благодарам многу А така безнадешно ги читав тагнатите членовите, потајно се надевав дека ме има .... и ОП се најдов за најпозитивната трудница
@Rama, @H.VAGA ве гушкам и двете. А и сите останати од темата каде што си ја отвораме душата. За љубовта која не знае ни за време, ни за граници... За срцето кое не знае поинаку и за друг да бие...
@vitamina поздрав и до тебе @zhap4e Лесна е да беше ти ќе те тагирав. Ама не си ти. Ќе си се пронајде самата.
Добро ... @petar80...да не се плаќаат буквите кај тебе, за мене место што не остана Се шалам... Позз од мен до теБ