Баш пријатно се изненадив,фала на поздравот @vitamina Праќам поздрав назад. Многу ме расположувате и секојдневно ве читам сите во +/- 40 Поздрав и до тебе @КикиМаус јас сум секогаш тука,не ме напушта натпреварувачкиот дух,ама немам со кој да ја играм играта, деновиве слабо се игра
Поздрав и до вас екипо Поздрав и до останатите во 40ка @Petra777 @referentka @vitamina @zhap4e @Emy867 @Val-Dim @Tajnaotrovna @lunicka @joy1 @ALISA0000 @ninja35 @danichap @JuLleE @sanjaeva @Peco @galapce @Dust @duffi @Viktorijaaa5 @zeka @PUPICA @WORRIED.BT @mareane @Esmeralda-MD @friendy @monik55 @ph.orhideja @Umbrella22 @Mr. Right, @promeneta заедно со Енџела, @Annath извинете тие што не сум ве спомнала Исто поздрав и до екипата од ќошето @Ane-Goki1 @Crna Dama @kjukli @Kukla994 @Ketchup Спојлер: поздрав се осеќам ко на иселенички џубокс да сум се јавила
@КикиМаус поздрав и до тебе, до ането и summergirl Националниве репрезентативци можат да ни подзавидат на тимскиот дух
@zhap4e да не ви се мешам во другата тема, овде да те поздравам и да се пријавам - и јас сум за кај Викинзите. Ете со Еми си се посватила, со мене да се појатрвиме а? Што велиш? Овој твојот не го можам со налудничавите погледи, остарел плус, ама кога беше манекен имав постер од Наш свет и ми стоеше на ѕид. А Роло баш ми е по ќејф, срцка!
Ако, Сиа, ако. ИдАј и ти,ако не...со мене и @Emy867 “на Европа“ Поздрав и до тебе И до Божа моја... и до Сесилка @Sesil
многу ретко ја отварам оваа тема...не знам зошто ама известувања од неа дури и ако сум тагната не ми стигнуваат..а читам дека сте ме поздравувале....фала ви... особено си ги поздравувам друшките од +-40
Фала на поздρавот @ΚиκиМаус. И јас ти упатувам еден поздρав. Поздρав и до тимсκите игρачи @Ane-Goki1 и @elimkd. Игρата без вас не е игρа. Ние сме непобедливи. Најголем поздρав до @zokipoki.1
Возвраќам поздрав до @Sesil ,ме изнасмеа со џубоксот И од мене најголем поздрав до моите тимски играчи @elimkd и @SummerGirl јас ве чекам во играта да докажеме по којзнае кој пат дека сме најдобро организирани и непобедливи
@Sesil @jasna83 @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @ph.orhideja @Petar80 @MilaP @duffi @baba Rada @PUPICA @Ane-Goki1 @emkaemka @mami blue @Cka @mareane @Annath @kukla21 @DVAANGELA @sofijanoka @Bozica1980 @joy1 @bubale @MacenceEna @Lady Phoenix @Madam-A @evangelina.ina @anaja1 @Someonespecial @Mr. Right @kolumnistot