Темата е во кафе муабети па ке си дозволам две мислења едно по друго ај ем рили сори Сакам да поздравам две премногу мили девојки и да ги гушнам ... Ангелчето ( фала мало на убавите зборови ) и Хипица А за овие тажничкиве ... утре како нови ке бидат знам јас ЕВе ви и уште една песничка http://www.youtube.com/watch?v=u-rJ-6hBfSo
СП до пинкфоревер, затоа што знае да прифаќа критики СП и до сите кои денес ги има фатено некоја мрза
СП до сите со СП СП до Хејди ди...(не можам и не можам да го запамтам ) за шарените постови полни со анимации и сликички, кои често ги става и користи. СП за Виножитка. СП за Гоу, и за Хипи. И СП за малите тука
Еден СП ќе упатам до Старфиш Дефинитивно имаме потполно ист вкус кога станува збор за мода, особено чевли.Би ми била одличен шопинг-придружник Еве и поклонувам еден скромен подарок, се надевам ќе ти се допадне овој пар чевли кои ги избрав специјално за тебе
До сите, а најспецијален до тие што се и беа на четот. И до Марамка, фала за аватарот, и до Вики, фала мило.
сп до вечерашните девојки кој ме насмеаја на чет и се разбира еден специјален поздрав вечерва оди до тедибеар
Сп до Мисс-Индепендет Ми фали девојкава.... Сп до Анннии... Сп до сите мои драгоцени личности на форумчево
сп до инфектологија и дерматологија,моите најдобри другарки за оваа недела.помина цел викенд и тие никако не ме оставаат сама....