Еден огромен понеделнички вечерен поздрав до: @Tan4ence @simonna.a @Florenсе @Lella @CuteSugar @Kukla994 @Ketchup @LittleChili @N0NamE @srcence1607 @Mr. Right @Anabelle.Amorette @IronLady @Lady Phoenix @Elissa @Аliсe @xGrapefruitx @Winter Lady @Ane-Goki1 @Mishela @kjukli @SV1911 @Lilianna @AnaKarenina @sofijanoka @cresa-jagoda @Barbie20 @КикиМаус @sia.bella @YoungandBeautiful @1209 @Petra777 @Ginger^ @vitamina @jasna83 @Rama @Ketrin.Moon @LivingGlam @Dabria @JollyGirl @sjdgo @crimson @Madam-A @Bender Rodriguez
СП до @Rama . Многу често наидувам на твои постови периодов и судејќи по ставовите ми делуваш на супер, одмерена, интелигентна и фина девојка. Супер ставови, поткрепени со факти...браво!
А ти ќе останеш Референт за збрки (така беше?)! И за журки и забави, за почнување на редот на темата посабајлечки.
@sofijanoka Ти благодарам на убавите зборови,одамна не сум прочитала позитивно мислење за мене тука,и ќе излажам ако кажам дека не ми годи И ти си фина девојка со супер ставови,и јас те читам со задоволство Поздрав бек,и куп гушки