@Lella @CuteSugar @Аliсe @Someonespecial @Winter Lady @Kukla994 @IronLady @marama @Babushka @Dgirlll @anel @Bridget @Bozica1980 @Lady Phoenix @xGrapefruitx @joy1 @Sky-butterfly @PrettyDramaQueen @VivienLeigh @referentka @crimson @Bender Rodriguez @1209 @blueberry93 @Sanjichka007 @kim.k @Papillon.Papi @Mr. Right @N0NamE @Tan4ence @Anabelle.Amorette @Viktorijaaa5 @Dream-Girl @vitamina @poenta @Reachel @LittleChili @SV1911 @kjukli @Arthur @Florenсе @Jordanovska-K
Поздрав до @Waka-waka За мислењата кои не знаев како да ги спакувам а ти ги подари на форумов и ние само требаше да кликнеме "ми се допаѓа". Glad to be understood #sharingfeelings
@ceca-1 , Фала за поздравот,ми ја разубави вечерта. Се надевам дека и јас и ти ќе ги најдеме одговорите на се` што ни лежи на срце во моментов. Имај убава вечер. Повели,за блага недела.
@Adi888 @kjukli @fallenangel бидете силни милички,и за нас има подобро и посветло утре кога ве читам се кршам на милион парчиња,ете до толку потсеќате на мене во моментов @Ketchup e браво бе Кечо,за прв пат ме изостави од листата со поздрави,скарана сум ти За прв пат сакам да ги поздравам @elimkd @Ane-Goki1 @КикиМаус заради постовите во младинското ќоше
@Rama, поздрав назад, јас многу се извинувам, ама кога ќе погледнам во мојот поздрав, сфаќам дека не си единствена што сум ја заборавил. Поздрав и до @zhap4e @srcence1607 @Adi888 @Elissa @Dabria @honest girl @girl1111 @blackwave @simonna.a
Еве ме и мене Поздрав најголем до храбрите, милите, приземјени, човечни : @zeka , @♡BuBaLe♡ ,@vitamina ,@mareane , @referentka ,@WORRIED.BT , @Rama ,@Petar80 И секако СЕ што треба да се честита и поздрави во темата +/- 40
Ме нема одамна знам еве користам сите да ве поздравам, и моите драги луѓенца шо си се дружевме и на моменти ептен ми фалите Еве ви позз со едно кафенце на ова ладно никакво време
Еден навистина специјален поздрав до @smb asr , те начекав сега во една тема, те нема девојче, кај ни се губиш. Фалиш