@evangelina.ina Фала ти миличка,и јас го делам истото мислење за тебе,ти испраќам куп гушки @eliesaab не знаеш колку се израдував кога те забележав низ темиве,повторно...пишувај почесто мила,фалиш @purple..m ти ја испраќам цела поддршка за натаму мила,лесно преболување ти посакувам...и кога тогаш и нас ќе ни се насмевне среќата и љубовта а дотогаш уживај во слободата. @Kukla994 кукле мила,па се надевам дека ќе прочиташ и нешто убаво од мене како порано белким судбината не ми пишала само црно сценарио Те гушкам и да знаеш и јас се радувам кога читам убави вести од тебе бидејки ја заслужуваш цела среќа на свет после се
@Rama благодарам мила на поддршката, и на тебе и на сите други девојки од ќошето (да не ги набројувам, во изобилство ве имаше ). Мислам дека најголема утеха и надеж од вас осетив, тие што се околу мене само бледо ме гледат без коментар. Арно ми кажа @kjukli , седи си на форумов, има големи луѓе
@purple..m Јас добив толку голема поддршка од многу фини луѓенца која воопшто и не ја очекував. Така што седи си и биди плачка слободно. Колку и да треба, што и да треба. Тука сме.
Одамна ме немало во темава Конечно при крај со сесија (the game is not ended yet), па малку време за по темиве да ве ѕирнам и поздравам. Денес идам со овошна торта (пошто ми е омилена) а и воедно роденден на мајка ми па сите заедно да се почастиме Сп до: @Kukla994 @Someonespecial @Ketchup @Anabelle.Amorette @Adi888 @IronLady @PogbaPol @Tan4ence @Lella
@Kukla994 @Sanjichka007 @blueberry93 и на сите останати од муслиманската вероисповед им го честитам празникот Курбан Бајрам! ♡
Сакам да ги поздравам девојките со кои црпам енергија понекогаш од напишани мисли и фотографии споделени и искажани така носталгично и мило за душава. @Аliсe @Someonespecial @AnaKarenina @kjukli @Anabelle.Amorette @SV1911 @eliesaab @purple..m @Rama @Adi888 @Lady Phoenix ... Прекрасни сте
Специјален поздрав до @Kukla994 и сите останати форумџии кои се припадници на испамската вероисповед Нека Ви е среќен празников
@КикиМаус малкичко зафатена коски кршам.. Денес се прибрав дома фамилијарно за Бајрам, некако фини чоечиња, ама ептен досадни па реков да видам што има овде. Фала на позз
Кад ме има онда ме стварно има и зато врло добро говорим српском језиком...ај доста глупирање на ви СП: @Kukla994 @Someonespecial @Jenniffer @theowndemon @Be-yO-nCe @Sawyer @noname @Lella @Ketchup @Аlice @Anabelle.Amorette @PogbaPol @CuteSugar @IronLady @Dream-Girl @Elissa @Tan4ence @psychic @Winter Lady @Adi888 @Bokchee @maca cvet @Cvetetto @Dog-lover @Florence @Golden @hermosa @LittleChili @Reachel еј ако заборајв некој се извинувам
Од @Sawyer не се откажваме Ајде љубов,ела мии Да не бидам офф.. @Someonespecial @simonna.a @Kukla994 @Winter Lady @blueberry93 @natemila @bubic.k Знам дека заборавам некој
@Be-yO-nCe поздрав и до тебе мила Поздрави го и @Sawyer и кажи му дека ние од чет старата екипа не го забораваме
Специјален поздрав до @Papillon.Papi , иако не сум долго време на форумов, прочитав доволно твои мислења за да сфатам дека си една од најпаметните тинејџерки на форумов.