Специјален поздрав до @sofijanoka , ти благодарам Рандом специјален поздрав и до @cresa-jagoda @anichka94 @Someonespecial @Bitter-Sweet
Поздрав до @Mishela. Фала многу што ми кажа за писмените на професорот. Да не ми кажеше дека на наслови како „Пет-шест поинаку формулирани реченици“ можеш да пишуваш што сакаш, најверојатно и јас ќе си ја трескав главата од ѕид. Ама ми текна дека ми кажа дека дава слободни теми со чудни наслови, па филозофирав и добив 5- И патем рече дека есејот бил од подобрите во генерацијата, така што thank you, thank you, thank you.
@kjukli @Ane-Goki1 @theowndemon @Someonespecial @buba4e89 @Elissa @IronLady @Anabelle.Amorette @Winter Lady @Florenсе @srcence1607 @Arthur @Adi888 @shz @elimkd @Rama @simonna.a @Tan4ence @1209 @SV1911 @Crna Dama @YoungandBeautiful @Waka-waka @Love...music @natemila @Be-yO-nCe @Petra777 @Summerlover @sofijanoka @Аlice @Doozy @Lella @Wahnsinn @Annora @Antolinaa @JollyGirl @Mishela @fallenangel @Feminka22 @cresa-jagoda @Barbie20 @bubic.k @Mahidevranfan ... @Sesil @Lady Phoenix @referentka @♡BuBaLe♡ @vitamina @joy1 @Viktorijaaa5 @Sky-butterfly @galapce @ALISA0000 @Mama25 @Umbrella22 @DVAANGELA @zhap4e @Bozica1980 @baba Rada @anel @Annath @zalosna ... @Ketchup @N0NamE @CuteSugar @Mr. Right @Bender Rodriguez @Petar80 @PogbaPol @Скопјетесакам Se nadevam ne zaborajv nekoj... Imajte prekrasen vikend lugenca ♡
Благодарам на сите за поздравите девојки...ретко ја гледам темава па не можам веднаш да ви вратам на поздравите. Еве поздравче од мене викендашки до моите најмили женски... Ми се пие нешто вака жестоко, за опуштање, ладничко... ама meanwhile ќе си останам на чај за грлово. @AnaKarenina @Wahnsinn @Summerlover @Someonespecial @Doozy @vitamina @Mishela @kjukli @Ane-Goki1 @Petra777 @Petar80 @Umbrella22 .... and so on.
@Kukla994 Сега видов дека си ме поздравила. Благодарам мила за поздравот ти си првата што ме поздрави, мило ми е што се сетил некој на мене позз back и до тебе
@Purplelilac @Ketrin.Moon @shz Девојки добредојдовте во клубот на мои омилени феминки Деновиве често ве читам да си знаете само Ве гушкам Останете така реални,приземјени и кул девојки
@Rama Мило ми е што си сум ти оставила добар впечаток Јас тебе одамна те читам, некако твоите постови допираат до мене и секогаш ми е мило да те читам ова од срце ти го кажувам. Имаш една голема од мене.
Ех навистина мило ми е што оставам позитивен впечаток Се зачленив на форумов со цел да си побарам совет за недоумицата што ја имав, ама еве ме никако да се оттргнам од форумов токму поради личностите како тебе кои шират позитивна енергија тука
Oгромен поздрав до: @Lella @Tan4ence @simonna.a @theowndemon @Dala @CuteSugar @Ketchup @N0NamE @Anabelle.Amorette @Аliсe @xGrapefruitx @PogbaPol @LittleChili @Rama @КикиМаус @JonyBravo @IronLady @kjukli @Kukla994 @srcence1607 @Elissa @QweenSM @Lady Phoenix @SV1911 @Florenсе @eliesaab @Doozy @sofijanoka @Mishela @Wahnsinn @Mr. Right @purple..m @1209 @shz @Ane-Goki1 @Barbie20 @Dabria @Ginger^ @vitamina @galapce @joy1 @Bender Rodriguez @kim.k @senza.parole @Lilliana @AnaKarenina @sia.bella @Viktorijaaa5 @zhap4e @Ketrin.Moon @Yowannty
СП до @fallenangel и @baba Rada , друштвото од форумски игри, плус и ист тим сме (тим Б де) Ми се допаѓа вашата позитивноат џенцки. Ајт да ве почастИм. Сонце, плажа, море, коктели...