@Bitter-Sweet за вечното палаво детенце што чучи во твојата душа, да најдам само некој да мипомогне да го утоварам во кола
@Bitter-Sweet благодарам на поздравот, ти испраќам преграткаи од срце. Ние сме Тим Б што победува и не се менува. Поздравче, до @baba Rada .
@Aleksandar1212 Во неколку наврати во NY земав ваков двоен, ама секој пат носот ми беше со сладолед.. Сега се сетив, една од работите што ме правеа среќна
Guten morgen majne dame поздрав до сите... @Someonespecial @Rama @Kukla994 @Ane-Goki1 @vitamina @Bozica1980 @Sesil @Ketchup @Viktorijaaa5 @Lady Phoenix @cresa-jagoda @baba Rada @ph.orhideja @referentka @Waka-waka @Winter Lady @IronLady @kjukli @AnaKarenina @Sanjichka007 @Bitter-Sweet
Многу ја сакам Рефка, на Рефо жена му, такозвана @referentka Оние извичниците во V -от завршуваат со смајли...ако не го гледаш
Уф голем поздрав до @sesilija за убавата песна и белите ми гаќи мој па идат @Jas! , @Bozica1980 , @referentka ,@Sesil , @joy1 @Tajnaotrovna @fallenangel, и до најдрагата ми рчкаторка најстегната, најзгодна најсексипилна Супер @baba Rada
И од мене за првпат во темава еден поздрав за @Gosh, едно од најголемите освежувања на форумов и една од најинтелигентните и нај open-minded девојки тука. Cheers!
@Someonespecial мило ми е што не мислиш дека идам контра на секоја тема. И ти си една од моите истомисленички и ,, соборнички ,, тука, па затоа да не те дискриминирам, еве еден Блади Мери и за тебе. Поздрав
@Bitter-Sweet фала ти од срце за убавите зборови во темата форумџика на денот... И јас те читам често,посебно во темите за религија Продолжи со твоите знаења само напред...и мило ми е што и ти си осетила колку е силна врската и љубовта меѓу тетка и внук! Те гушкам
СП и од мене за првпат во темава до ----> @Rama @elimkd @kjukli @fallenangel @Someonespecial @КикиМаус @YoungandBeautiful @Kukla994 @Barbie20 @Love...music @Mishela <----- Имајте убава вечер девојки....!!!
Деееечки убав викенд! @Doozy @Someonespecial @Ketchup @shz @IronLady @buba4e89 @Rama @Anabelle.Amorette @Kukla994 @Be-yO-nCe @Summerlover @Victorian @Petra777