Хахахах, аааа ти мислиш со еден поздрав се поминува кај мене а? Ај ќе те поминам сега со еден поздрав ама нареден пат мисли му ја
СП до членките кои беа вечерва на четот сп до Рејнбоу,Бројче,Лилит,Марама,Ангелче,Кате21,Џули, Ким,Катакомба,Вајлд,Озбилнажена,Редроуз,двете Ани,Багувче,Тенкаи,Карак,Брејвхарт,Лижалка,Офспринг, Тедибеар,Бона,Ариел
СП Горде И СП до Ариел. Ми фали многу на форумов... А и ОзбилнаЖена ептен ретко пишува. Се надевам дека се е во ред и со неа
СП до Пеперутчето, Теди, Мисс,Марамчето, Ким, Џули, Мимс-89 ,Хипица,Рејнбоу,Оззи,Оффи,Карак...тие ми паднаа напамет сега. Доручекот е и за тие поздравените и за оние кои не се набројани. Пријатен апетит.
иииии сум заборавила Старфиш да ја поздравам. Еве огромен поздрав до неа ! Со песната http://www.youtube.com/watch?v=xSUJ-M8RopM
СП до Тедче .. ств искрена анализа ми даде , сите имаме по некоја лоша особина , никој не е совршен .Крај краева ако нешто се признава , пола е простено Сп до аннии Сп до мисче од гугл мап СП до ким , многу строга стана па морам да ја поздравам Се шалам СП до Дарки , многу ја засакав ради подршката што ми ја дава СП до Лакри , се надевам дека нема да морам да тепам фризерки Замислете вака да се поздравуваме , гушкаме , бацуваме и во реален живот , јас си викам во живо СП до сите бе
Оооо каков поздрав, фала душице поздрав и до тебе Море не ме имаш видено уште како се тепам СП и до образованата Мис-независна И до катакомбата