Да возвратам поздрав до @Kukla994 @sofijanoka @Someonespecial @Elissa И поздрав до сите женски од ќошето,а најголем поздрав за @elimkd @КикиМаус @fallenangel @Barbie20 @kjukli кои постојано ме спомнуваа додека ме немаше и не ме заборавија @Мастер Гоки
Немам поздравено никој веќе подолго време,па решив да го направам тоа. Да поздравам одредени личности и да им посакам убав ден и викенд @Marijana93 @Annora @Rama @JollyGirl @КикиМаус @pupi.girl @H.VAGA @presiosaP @cresa-jagoda @Kukla994 @Sanjichka007 @DVAANGELA @Ginger^ @mirandaa @vitamina @sofijanoka @elimkd @anaja1 @Petra777 @peperutche21 @referentka @s1a1n1d1r1a1 @Feminka22 @Dust
Поздрав до @Скопјетесакам @КикиМаус и секако Ането @Ane-Goki1 Имајте убав ден и убав викенд Убави луѓе
Поздрав и до тебе @Bender Rodriguez Поздравчиња до @Someonespecial @Kukla994 @simonna.a @Lella @LittleChili @Ketchup @N0NamE @Читател @Florenсе @Winter Lady @CuteSugar @Anabelle.Amorette @Feminka22 @xGrapefruitx @PogbaPol
@Ane-Goki1 @elimkd @Скопјетесакам Ви благодарам милички за поздравот Огромен поздрав и од мене за Вас Ве и
Спојлер: ОФТОПИК Не знаев каде да го напишам ова, ја повикувам @Bitter-Sweet да овозможи ЛП или да ми пише таа, да ѝ кажам нешто. Фала на внимание.