Мене никој не ме поздравува Ретко тука таму ќе си го сретнам никчето. Поздрав до сите мои верни поздравувачи. И до сите оние кои саботнава вечер ќе ја поминат во кревет со серии
СП до моите сакани близначиња кои сеуште не се изручани а би ги изручала како чоколаден пудинг. И скар сум ви, штом и @Читател не ме спомнал во неговата специјална листа на рандом специјално избрани специјалци, што повеќе да кажам, дури и @penis го поздравил, да ја поздравел и @vagina може ќе се прошверцував некако. Наместо да се поздравува себеси, можел мене да ме поздрави и почасти со ладен нес, ама тоа ти е, себичњак Почна зелена лотарија дечки, биче туча или како и да е
Чекај да скршам вазна што се најдов во твојата толку специјална над специјалните листа .. Фала поздрав и до тебе Слабо ја чепкам темава дури сега гледам @Tan4ence @Elissa Поздрав назад срцки Елиске патем уникатна си со сликите
Најголем поздрав до екипата/кланот/бандата : @Lella @Tan4ence @Ketchup @CuteSugar @simonna.a @Anabelle.Amorette @Florenсе @Аliсe @xGrapefruitx @Dabria @КикиМаус @LittleChili @N0NamE @Kukla994 @Winter Lady @Читател @honest girl @kjukli @Ginger^ @AnaKarenina @Ane-Goki1 @sofijanoka @Doozy @crimson @Gosh @Lady Phoenix @JollyGirl @SV1911 @zhap4e @Lilianna @1209
@Doozy ... зашто оние луѓе на кои не им бараш помош, а знаат да препознаат дека ти е потребна, ми прираснуваат за срце Особено кога и самите поминуваат низ бура...
Само за друштвото од чет на чело со спасе или нејм кој како си го милува може и кифла лајк а бос со камионо(змииЧката) @Someonespecial @N0NamE @КикиМаус @simonna.a @Dabria пренесете им го поздравот на останатите. Не бидете себични ко мене со празен поздрав ве поздравувам .. Воли ве Вики(лажам)
Па од Спасе де .. Сакајќи да помогнеш ќе си напраиш беља .. Туф бе, ај Спасе нека си се оклучи да ми прати бацки
Јас ѕвезда гледам, нема бацки .. Танчево не треба да види дека ѕвезди ми симињаш .. Уште ја чека она месечината ..