@Gosh Деновиве многу те читам да си знаеш...те поздравувам за последниот пост во СДК,во иста ситуација сме
Поздрав и до тебе, @Rama . Еве да се заблажиме барем малце... Па ако бидне ова со Ѓаволов , ќе те известам, ма да не ми се верува дека ќе ме дружиш. Ако не, ќе се тешиме со винце. Имај убава вечер.
Поздрав до @КикиМаус @Ketchup @Aleksandar1212 @Someonespecial @Winter Lady @simonna.a и драгата @Ane-Goki1 Убав ден
Одамна не сум поздравила никој Ајде еден голем поздрав пропратен со и за @elimkd @Someonespecial @Dabria @Ketchup @Читател @krEM4Eto @Скопјетесакам @N0NamE @Winter Lady @Aleksandar1212 @Kukla994 @CuteSugar Поздрав и до @Stariot
Најголем поздрав до @Someonespecial , и фала што ми го сефтоса зидот. И јас уживам во твоите мислења и ставови ( најверојатно примети по лајковите ). И ти не се грижи, се ќе биде ...Само мора некогаш да си ја испразниме душата, нели ? Имај убава вечер.
Фала ти, Ливинг. Одамна ја немам прочитано. Ја знам. Прв пат кога ја прочитав пред година две се изнасмеав, исто на тоа child. Од кога go child, run free, некому Сега само „дете“ ги викам сите. Постаро, помало,деца се Поздрав и до тебе. Кога би ти купувала подарок, би биле трилогијата од The Tiny Book of Tiny Stories. Спојлер
When people tell you that you aren't something or you can't accomplish your dreams, you can either cry about it or prove them wrong. Спојлер . [/MEDIA] @Umbrella22
Еве јас ќе те поздравам! Жал ми е што станав вака мрзлива, па веќе речиси никого не поздравувам. Ама еве сега сакам да им возвратам поздрав на оние кои секогаш мислат на мене - ќе се препознаат. И секако +/-40.