До @Ginger^ , за прекрасниот опис на есента, никогаш не сум ја гледала со тие очи, баш ме разведри До @Petra777 И до @Someonespecial , која никогаш, ама никогаш не ме заборава
Поздрав @referentka @baba Rada @Ane-Goki1 @iloveyou29 @Bitter-Sweet @Petar80 @krEM4Eto @Madam-A @buba4e89
Интересно е што има некој кој не ме заборавил... сеуште. Или да не сакаше другата битер да ја тагнеш? Благодарам @Elissa поздрав и за тебе, со една убава чоколадна торта.
Поздрав назад до @Someonespecial @elimkd и @Elissa И поздрав до сите од ќошето и до @Petra777 (побрзо оздравување) и до @Barbie20 честитки уште еднаш И се повикуваат @Lilianna @IronLady и @Doozy да ни пишат по нешто во ќошето
Сп до: @Lella @crimson @Sanjichka007 @Аliсe @blueberry93 @kim.k @1209 @SV1911 @joy1 @Kukla994 @EminemsGirl @rose60 @Someonespecial @kjukli @Tan4ence @Florenсе @krEM4Eto @КикиМаус @elimkd @Dabria @xGrapefruitx @Papillon.Papi @Bender Rodriguez @CuteSugar @Читател @Mr. Right @referentka @zhap4e @Winter Lady @♡BuBaLe♡ @Bozica1980 @Sky-butterfly @Lady Phoenix @honest girl @Dream-Girl @theowndemon @Anabelle.Amorette @srcence1607 @Adi888 @Elissa @purple..m @Gosh @Summerlover @simonna.a @IronLady @LittleChili @Sesil @Viktorijaaa5
Би ја поздравила @Adina без разлика на она за што е банирана. Не дека и ги оправдувам одредени гестови,но има доста полоши работи низ форумов. Правила се правила,камо за сите да важат.
Pozdrav I od mene Ada... Kako mozese da isceznes bez glas....kako mozese da dozvolis ova da se sluci. Bila lazna ili ne - mnogu mi nedostigas, ama mnoguuu!!! Dva veceri po red kako te sonuvam.... Vrati se