@referentka фала на поканата и на поздравот Ете сега врзувам патиките и тргам ,па кога ке му ја седниме со ракиичка или со коњаче мх мх мх што уговарање ке паднееее изсецкана е рефке ке биде убава нема сумља у тебе
Сп до @Dust Мое видување : Млада, згодна, самоуверена,екстремно способна и исполнителна личност со големо срце..
@Bozica1980 за аватар го имаш мојот идеал за жена Сп и до тебе.Твојот смисол за хумор и воедно искреноста што ја пласираш преку него е единствена и оргинална во +/-40
@Bebulleee @bokace @CocaColla @babyhope @Valentina888 @Momichka @podravka @KaTe<3 @pandelka Женски чисто онака да ве поздравам.
Благодарам мила е сега да искористам постов да си поз и јас @zalosna @MilaP @Pcelka94 @mariatim @HUNK , И бубале со срцината неможам да ја таг нешто не излегува срцето ко Шо треба и другите членови што ми се означени во темата топ форумџики И баба ќе ја заборавев @baba Rada Неа си ја следам обавезно Едит : Ако сум пропуштила некого , поз се и на тие што им ставам лајкови ,тоа значи дека ми се допаѓаат нивното размислување и секако се поздравени од мене иако сум заборавила да ги напишам не е еден
Fala poz i do tebe i tvojata mala princezicka @ninja35 @Petar80 @Peco @lunicka @Val-Dim @danichap @galapce @referentka @Annath @Lady Phoenix @bittersweet @joy1 @Bridget @Bozica1980 @zhap4e @Tajnaotrovna @vitamina @WORRIED.BT @Sesil @mareane @sanjaeva @Sky-butterfly @stetoskop @Peppermint @nena2010 @PUPICA @JuLleE @♡BuBaLe♡ @ph.orhideja @sesilija @friendy @emkaemka @evangelina.ina @MacenceEna @duffi @baba Rada @Ana Marija 1 @mal.ecka @Dust @promeneta @kukla21 @Ordinary @DVAANGELA @Espadrila @Viktorijaaa5 @menelele @monik55 @VladeMila @mariatim @do-re-mi @Ariel @Doozy @Lilit @Cka @Emy867 @AngelOfArh @LadyC @Petra777 @Umbrella22 @mami blue @fallenangel @iloveyou29 @jasna83 @Barbie20 @Emy867 @zeka Ako nekogo imam prepusteno lutete mu se na @Peco , negov e spisokot
@Peco Го поздравувам со песната ТИ СИ КРИВ ЗА СВЕ Воедно, користам прилика да ја поздравам ,,сектата,, +/- 40....
Ama gledas kako pamtam deka @Emy867 ja imase zaboraveno,zeka .. uste nekoj imase ama ne mi teknuva mene tolku rano na sabajle