И јас се согласувам, ете може некои слики не биле нејзини, ама тоа не е злодело, не лажела нешто кој знае што, дека овде па сите се многу поштени и точни.
До @poenta, често налетувам на неа во Денес. Тие сме , пар луѓе што се врткаме низ чувствувачките теми.
Голем најголем поздрав до мојте мили @fallenangel ,@referentka,@MilaP , @Bozica1980 ,@Petra777 , @galapce , @bittersweet ,@VladeMila ,@WORRIED.BT ,@promeneta ,@ph.orhideja ,@mami blue ,@MacenceEna ,@zalosna ,@Tajnaotrovna ,@joy1 ,@PUPICA ,@jasna83 ,@evangelina.ina. Голем поздрав и до момците@Petar80,@ninja35 , @Peco
Во оваа прилика поздрав само до оваа група, за да не не си добиете нотификација како мене, па да се срамите што после недела дена лајк ќе ми ставите. Еден групен поздрав до @Ketchup @Someonespecial @Rama @Bender Rodriguez @Dabria @galapce @Victorian ... Понеделнички, топло чоколадо...со рум! На здравје!
@Bender Rodriguez значи до толку сум изненадена и усрамена, што ми иде да речам ,, Господе Боже ,, ...
ејј како си ме настрвила со тортава уште ако ти кажам дека сум на диета ке знаеш како ми е на душичкава хихихи поззз бек
Сп до @DVAANGELA , @vitamina , @MilaP , @VladeMila , @Dust , @♡BuBaLe♡, @Annath , @Sky-butterfly , @promeneta @ALISA0000 , @Bozica1980 ,@Petar80 , @referentka , @joy1 , @danichap , @Sesil @Peco до најсложните сваќи @zhap4e i @Emy867 @lunicka , @Val-Dim , @mareane , @Esmeralda-MD , @WORRIED.BT , @Lady Phoenix , @Winter Lady
Поздрав до вас женски Имајте убава вечер @galapce @duffi @referentka @joy1 @vitamina @Sesil Благодарам за поздравот @MilaP и @DVAANGELA голем поздрав и до вас
@DVAANGELA , @Tajnaotrovna @ninja35 @Sesil @LadyC И уште еден куп убави, паметни, храбри, пријателски настроени девојки и жени со кои го тепам денот тука