@Gosh поздрав и гушка назад умна млада главо @Chopard Добредојде на форумов,те читам и гледам не си во најубав период,исто како мене...биди силна,се ќе надминеш со тек на времето
@Rama ти благодарам девојко, дај боже сонцето силно да не огрее и само убавини да ни се случуваат, во спротивно би пиеле
Поздрав назад до една од најзгодните, најпозитивни и најпаметни девојки на форумов која ми е увек задоволство да ја исчитам од почеток до крај.
До сите обожаватели на едно од 4-те најубави годишни времиња Дебели џемпери, читање книги во топла постела, мирис на печени костени, варено вино со цимет, пита со јаболка ...
Возвратен поздрав до @zhap4e За трката со времето и потрагата по чекор плус низ секојдневното пронаѓање...
Им благодарам на сите кои ме поздравија,и ја користам приликава и јас да ги поздравам Бидејќи е празник,со една Македонска преубава песна ги поздравувам: прво дамите @Bitter-Sweet @Petra777 @Rama a потоа и браќата @Orthophill @Vitaly @Bulgarian
Eден голем поздрав до @theowndemon - за интелигенцијата, толерантноста, дружељубивоста и позитивната енергија што ја шириш низ темите, а и за талентот за цртање (омилени ми се твоите цртежи во темата ) Многу си ми мила
би сакала да можам соодветно да ти се заблагодарам ама телефонот се буни xD и фала за песната, најмила ми си <3 ги дишам muse
Да си ги поздравам женските од форумски игри,едно време само игрите ги играв на форумов и мислам дека треба да се вратам повеќе на тоа.Сега кога форумов излезе надвор од контрола ова најпаметно ќе ми е Најголем поздрав до @elimkd @КикиМаус @SummerGirl @fallenangel @realGirl @iloveyou29 @Bitter-Sweet @krEM4Eto и сите останати од игрите
Благодарам на поздравот @Ane-Goki1 goki миличка ти испраќам од срце, остани секогаш позитивна , ми го стоплуваш срцето со твоите преубави постови.
Фала за поздравот миличка Ми фалат игрите и самата натпреварувачка атмосвера Треба да се активираме пак
@fallenangel фала женска на убавите зборови и до тебе исто @КикиМаус и мене ми фали исто така натпреварувачкиот дух во игрите да се активирате пак со @elimkd
Како така @Ane-Goki1 ме означила а јас не знам Случајно видов Фала маче, позз и за тебе. И за @fallenangel & @Xviuxy