Сп до @Bitter-Sweet @Ane-Goki1 @kjukli @Dust @Petra777 @DVA ANGELA @joy1 @baba Rada @Peco @Mila P @Bozica1980 @zhap4e @Petar80 @ninja35 @Aleksandar1212
@Bitter-Sweet ,@Ane-Goki1 , @kjukli , @shz , @Sashko1992 , @HUNK , @Vitaly , @baba Rada , @Sesil @Rama ,@korisnichka ,@Orthophill @fallenangel И СИТЕ ОД +- 40 ! Поздрав од ДОТИЧНАТА За инат на хејтери не одам .
@Summerlover si se zaglavila vo femina instagram gledam, spored lajkojve so mi stigvet na sekoj dve sekundi pa, sigurno ligi ti tecat...izvoli ma4e
Ти благодарам Кечап! Што убаво си сетил на пијалоков со маршмелоус, таман како што сум настината да ме стопли. Повели доручек:
@Ketchup не е ова повратен , туку спешл поздрав @PUPICA една ретка билка @Annath @joy1 -двоецот кој би требало да си отвори заедничка ординација @sanjaeva мојот главен консултант и мојата совест @Lilit убавицата на ,,ѕверот,, @promeneta со посебен шарм и смисол за хумор на своја сметка @DVAANGELA нежна дама @evangelina.ina која ја затвори вратата на минатото и смело чекори напред @Bozica1980 која има моќ со една реченица филм да раскаже @JuLleE која има ,,кликер,, и џабе не седи @LivingGlam ..директна, ама никогаш не зазвучела дрско и безобразно
@referentka сношти искоментирав дека ми си идеал што би сакала да го достигнам во реалниот животСамо уште да ја поседував твојата самодоверба, борбеност, кулинарство СП до тебе