Специјален поздрав до @Peco @Lady Phoenix @joy1 @stetoskop @Doozy @Bozica1980 @mareane @JuLleE @Annath @Cuci81
Би сакала да поздравам некои од моите омилени форумски ликови (другите во друга прилика). Сакам да ве читам. @MacenceEna @Bozica1980 @danichap @vitamina @referentka @Tajnaotrovna @Bridget @RainBow @Val-Dim @galapce @Viktorijaaa5 @do-re-mi @anel @LivingGlam Имајте убава вечер. До следното читање.
До моите туртиња од чет екипата и до нивните „крашови’’ @КикиМаус @Ketchup @CuteSugar @Someonespecial @Lella @Winter Lady @alice @krEM4Eto @Aleksandar1212 @elimkd и сите останати, ако сум ве заборавила нема лутиш ветрушка сум И еден најспецијален поздрав назад за @Gosh Малце крашови за вас:
Возвратен поздрав до @Sky-butterfly .. За харизмата во тебе, начинот на комуникација и сета нежност што ја поседуваш во себе, специјална си ми, морам да признаам дека понекогаш и те како ми недостигаш ти и харизмата во тебе.
СП до најомилените луѓенца без кои форумот не можам да си го замислам: @Tan4ence @Lella @Ketchup @Anabelle.Amorette @CuteSugar @Читател @КикиМаус @Dabria @Gosh @Kukla994 @simonna.a (pleeease come back!!!! ) @N0NamE @JollyGirl @Bender Rodriguez @Summerlover @Аliсe @LittleChili @Florenсе @xGrapefruitx @kjukli @Lilianna @Lady Phoenix @zhap4e @galapce @vitamina @Sky-butterfly @Madam-A @Elissa @Winter Lady @SV1911 @1209 @sofijanoka @QweenSM @theowndemon @purple..m @Mishela @AnaKarenina @Doozy @senza.parole @kim.k @YoungandBeautiful
Скролајќи случајно го видов поздравот, @Sky-butterfly, ретко ја отворам темава зашто и онака никој не ме поздравува. Поздрав назад.