Посебен поздрав за @elimkd што веќе неколку пати имам намера, а заборавам да ја поздравам И еден од мене до @RainBow
Сакам да ги поздравам неуморните умови на форумот. Девојките кој што со некој пост, збор и рченица некогаш оставиле простор за размислување и милина на позитивизам овде. Поздрав до @Doozy @AnaKarenina @Mishela @Lilianna @kjukli @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Gosh @Summerlover @zhap4e @LivingGlam @1209 @elimkd @Lady Phoenix .
Сакам да кажам дека кога поздравувам некого , се чувствувам како водителка на радио која водам емисија Добре дојдовте сега упатуваме специјален поздрав Од тетката Митра до чичото Љупчо со песната... Од Рампе до Светлана им посакува среќна слава со песната.. Со песната.. Спрецијален поздрав упатуваме до /од со песната Специјален поздрав до .. Од тетките и братучедките до.. Со песната .. Исто кога викам такси како јас да сум диспечерка а не вработената одспротива , ја не прашувам " има слободно да дојди . " Туку и викам "Одма кола на НТ"
Поздрав @vitamina ја чекам твојата салатка онаму повеќе сончеви и весели денови за тебе, во природа и топло,убаво,мирно домче. Поздрав и до водителката, @rose60 од погоре
Аи благодарам благодарам И Од розе до жапче Со песната (Нема врска насловов со мене хихихи онака е ) Исто така специјален поздрав упатуваме и кон другите слушатели (Читатели) Не ме бидува за водителка ама за глупости сум прва
Возвраќам поздрав до @Sky-butterfly @Someonespecial @Ketchup фала што сум секогаш дел од вашите поздрави Наскоро ќе направам листа со поздрав затоа што ме немало одамна Имајте убав ден
Поздрав до @sofijanoka за нејзиниот проток на позитивни чуства и емоции секогаш склопени на мошне романтичен начин. Пиши ми порака, заклучен ти е профилот. Воедно поздрав до @duffi @Viktorijaaa5 @SV1911 @Yowannty @Giovanna @JollyGirl @Lella @Cka @crimson Девојки со позитивност и прекрасни мисли..
А баш планирав да те ставам во оној огромниот, ама очигледно сум те заборавил, како што сум ја заборавил и @vitamina, @RainBow. Имајте убав викенд женски! ♡
@vitamina ти благодарам по не знам кој пат во темава Прекрасна си! @zhap4e, @Madam-A а и @Lella - да се придружат во ФФФ (првпат коментирам за некој филм, а почнав да повикувам да се придружат и другиве ) @Viktorijaaa5 и @rose60, ме изнасмеа со она погоре