Ако, Специ. Лобирај меѓу вас,младите така помалк ќе е притисокот врз нас неколкумината да пишуваме критика за се и сешто. И кога не ни се пишува
Едит тргнав информациите јас па јавно постирав улица и бр А Да не сакаш тегла од оние големине за пиперчина наклавање
Најголем и најтопол поздрав до @Someonespecial Уживај и одмори се во викендот... И фала за поздравот @vitamina мила. И јас те поздравувам и имај прекрасен ден и викенд Држ'те пици
Ретко ја отварам темава, па дури сега ги видов поздравите од три мили девојки... @MilaP @Tajnaotrovna @Sky-butterfly возвратен поздрав девојки
@Elissa , @Someonespecial Еве ви комплет пакет за да го изгурате понеделников + + + . Од тел сум, нема сочни слики, , ма да секако не ни можам да и парирам на Елиска со сликите што она ги става . ( патем, меѓу нас вака кажано, толку е профи што кога ја поздравувам и кога сакам да ставам некоја слика од некаков си амбиент, секад имам трема) Спеши, јас утре доаѓам на софата таму. Спреми грицките. И кажи што сакаш да ти донесам додека пазарам од продавница. Пиво? Слаткиши? Гиро? Салата? Помфрит? Похована даска? Батали не ми кажувај, се ќе донесам. Ако имаш дополнителна желба пиши ми. @Lella веќе се активирала гледам, па @zhap4e , сеа ти мисли му ја сега. ево по један цвечич и за вас И! @do-re-mi исто мислам дека треба да се уозбили. Каде си ти цурице да не дружиш у фоајето? Баш сакам да те читам... Врати ни се . Со љубов, ваша М,
Јас времиња немам пишано на темава, ама сега ќе пуштам неколку поздрави. @sesilija @Someonespecial @JollyGirl