Amin. Od tvoja tAstAtura do notifikacija kod @RainBow Patem Rejnn pozdrav do tebe, znajs zs vaka pozdravuvam 5 po 5? Zoso ne ni stignuvaat notifikaci ako sme od 6 ti nataka pa mislime nikoj ne ne pozdravuva Aj ne me baniraj od temava aj
Zaborajv do kaj bev.... Sp do @sofijanoka @AnaKarenina @cresa-jagoda @referentka @♡BuBaLe♡ Vaka sea @Be-yO-nCe & @Sawyer @Ane-Goki1 & @Мастер Гоки @Petra777 & @8petre8 Tolku bea @Elissa @Winter Lady @Viktorijaaa5 @buba4e89 @Adina ( ne mozam da se pomiram deka te nema) @Mishela @QweenSM @koritsaki @Rose96 @rose60 @SV1911 @H.VAGA @Mr. Right @N0NamE @Sesil NA nekoj mozda po dva pati.. @Doozy @Madam-A @xGrapefruitx @krEM4Eto @duffi @MilaP @Bozica1980 @baba Rada @galapce @fallenangel @Florenсе @1209 @Lilianna @LivingGlam @Barbie20 @LittleChili @Babushka @honest girl @marama @PrettyDramaQueen
Kjuti Winto Joy, pa ja I onaka vo edna lista neodamna imav naaaaa tolkav pozdrav ama ne stigvet notifikaci pa...mene ne me pozz na ovoj ne go pozz na onoj ne go pozz...eee vaka aj da vidam sea zalete se Hihihihi
@Kukla994 поздрав и до тебе Секогаш да бидеш среќна и заљубена како сега Воедно поздрав до @purple..m
@shz @Umbrella22 @Bridget @Antolinaa @mirandaa Eeee ke pocnam istite da gi povtoruvam, ne mi ostana pamet dali zaborajv nekoj... Ne zameruvajte tuku bidete mi pozdraveni site a I nekoj ako se pocuvstvuva zaboraeno neka me izvini I posvetli odma ke go pozz