@ninja35 na cii postovi vo temata 40+ se smeam od srce @Petar80 ,@sanjaeva , @danichap koi koga mi bese najtesko mi pruzia virtuelna raka vo znak na podrska @referentka cie sekojdnevie nikogas ne e monotono @PUPICA si znae ona zosto @Sesil i @ALISA0000 zaradi ljubovta koja ja delime kon uniformi
Прво сакам да се заблагодарам за сите уназад кои ме имаат поздравено, едни кои ги немам видено, а други за кои не бев во можност соодветно да се заблагодарам сем со еден лајк. @Kukla994 @kjukli @Kimberly11 @Ketchup @simonna.a @Someonespecial @Winter Lady @КикиМаус Има и други ама да не прам долга листа како избирачки список. Исто, смајловците после секој се чисто првото кое ми се допадна и идев со ред, не сум пристрасна, сите ве сакам. Останете ми поздравени.
@Kukla994 Благодарам мила Јас си ги поз листата наназад, и во неколку коментари што ги имав позз и сите што си ги лајкам се поз од мене , да не таг никој бидејќи ќе испуштам некој несакајќи па да нема лутиш потоа (а над 20 сее) Мои виртуелни пријателчина
Eeeee sega da. Sega specijalno samo tebe ke te pozdravam. Vcera me iznervira pa te nema nigde niz poslednive pozdravi, onie de, 5 po 5... Specijalen pozdrav do @CuteSugar I fala na tvojot pozz.... ♥♥♥