Специјален поздрав до @Kukla994. Кукле не те игнорирав намерно сигурно сум бил во гужва, па ако може да се искупам некако ...
Јас уште не ве сонувам ама ми станавте дел од секојдневието и сакам да ве поздравам, ептен „вери спешл“ домаќинката @referentka со која се смеам со солзи сестра @joy1, сестра по многу нешта милата @MilaP која вчера ме пресмеа и на која и праќам најголема „комшиките“ @Dust и @Bozica1980 умерените и драги @sanjaeva @danichap посебната @Lilit се, само обичната не @Ordinary @DVAANGELA @WORRIED.BT @Umbrella22 @duffi @zhap4e @mami blue @ph.orhideja @Emy867 @Lady Phoenix @ninja35 @Petar80 @Peco @Izdrzliv ... и најголемата наша совест @Bridget П.С.Поздрав и до сите останати (не)намерници во клубот +-40
Поздрав до @Mrs.Bass каде си златна? Фалиш. @lunicka основачот на темата која ме навлече на форумов. Ама ништо во животот не е како што планираме, па ни темата. нели? @galapce поздрав. И до сите останати, воајери, поинакви и оние кои не се вклопувате во замислата како треба да изгледа темата.
Сп до @galapce @PUPICA @referentka @Lady Phoenix @lunicka @Val-Dim @DVAANGELA @zeka @♡BuBaLe♡ @LadyC .