Знаев дека ќе се за*бам со поздравов...нареден пат со списокот на Пецо. И @mareane ја заборавив @bittersweet @lunicka @ALISA0000 и @mami blue ( без сопругот) @joy1 (облечи се) @Annath @ninja35 @Ariel
Абе срамота е да прашувам, вака како друшка да ми пообјасниш што се случува? Поздрав другарка, у живо ќе те поздравев денес да не се оболев вака гадно.
@korisnichka Еден поздрав и почит за твоето знаење,со голема смиреност дебатираш на форумов,посебно на тема религија ретки се луѓето како тебе!!
Немам навика да поздравувам оти знам дека некого што сум планирала ќе го заборавам,ама вечерва сепак добив желба да ги поздравам @Lady Phoenix ,@lunicka ,@WORRIED.BT ,@referentka ,@Val-Dim ,@vitamina ,@Bozica1980 ,@Doozy ,@DVAANGELA ,@joy1 ,@sanjaeva ,@evangelina.ina ,@stetoskop ,@MilaP ,@bittersweet @Bridget ,@PUPICA ,@Petar80 ,@ninja35 @Peco @danichap @galapce ,@Annath ,@Ariel @♡BuBaLe♡,.....
@Bozica1980 сабалје првото кафе и лимонада ти се од мене да знаеш @referentka за тебе капучино и џусЧе Пренеси на цела наша дружина поздрави од мене ако не ти е тешко па кога ќе можам поединечно ќе ги поздравувам